ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Για να απαντήσουμε στο παραπάνω ερώτημα πρέπει να απαντήσουμε πρώτα στο ερώτημα από τι κινδυνεύει η Ελλάδα. Διότι αν δεν γνωρίζουμε ποιοι οι κίνδυνοι περιττόν να φλυαρούμε. Σας λέω λοιπόν τα εξής οφθαλμοφανή που ακόμη και οι πέτρες μπορούν να καταλάβουν και όλοι δέχονται ως αληθινά. Οι Έλληνες κινδυνεύουμε πρώτον από την υπογεννητικότητα. Δεν κάνουμε παιδιά και βιολογικά, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, σε….
λίγες δεκαετίες θα εξαφανιστούμε ως γένος. Δεύτερον κινδυνεύουμε να χάσουμε τον ελληνισμόν μας λόγω ξενομανίας, δηλαδή γινόμαστε κοσμοπολίτες και αποβάλουμε την ελληνική μας νοοτροπία, άρα χάνουμε την εθνική μας συνείδηση. Τρίτον. Η πολιτική μας ηγεσία είναι αχρηστοτάτη και επικίνδυνη. Λόγω της αχρηστοσύνης της η Ελλάς χρεοκόπησε οικονομικά, ηθικά και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.
Για να σωθεί η πατρίς πρέπει να γεννάμε πολλά παιδιά. Να κάνουμε πολλές, υγιείς και μεγάλες οικογένειες ελληνικές οικογένειες. Και τονίζω ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ οικογένειες. Με ελληνικό αίμα. Χρειαζόμαστε δηλαδή φυλετική πολιτική. Η πολιτική αυτή πρέπει να έχει ως στόχο όχι μόνο την ενδυνάμωση του ελληνικού γένους αλλά και την κάθαρση της χώρας από φυλές αλλότριες που αυξάνονται επικίνδυνα. Μιλάω για τους λαθρομετανάστες και τους ασιατικής προελεύσεως πληθυσμούς που αν και ανεπιθύμητοι βρίσκονται παντού. Ε, αυτοί δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Πρέπει να φύγουν ή αν μείνουν να ληφθούν μέτρα ώστε να μην κάνουν παιδιά για να απαλλαγούμε από την βλαβερή τους δράση. Έτσι απλά είναι τα πράγματα. Διότι αν μείνουν και εξακολουθήσουν να γεννάν με αυτούς τους ρυθμούς, τότε κακώς συζητάμε. Θα χαθούμε από προσώπου γης μέσα σε λίγα χρόνια. Για να επαληθευθεί ο Παλαμάς που έγραφε: «Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν. με βιολιά και με ζουρνάδες. γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες.»
Χρειαζόμαστε ελληνική παιδεία. Το Έθνος εδώ και χιλιετίες κατάφερε να επιζήσει διότι είχε ελληνική παιδεία. Δηλαδή είχε ελληνική νοοτροπία και ιδιαιτερότητα. Μέσα σε μια γενιά η ξενομανία έσβησε τους ελληνικούς μας τρόπους. Χάθηκαν τα ήθη και τα έθιμα της φυλής. Τα πράγματα που μας ένωναν και μας ξεχώριζαν. Άδειασε η ύπαιθρος. Ξεχάστηκαν οι θρύλοι μας. Λησμονήθηκε το Ελλήνων ζην. Κυρίως χάσαμε την εθνική μας συνείδηση αφού μας έκαναν τα μυαλά σαλάτα με τους πολυπολιτισμούς και τις χρωματιστές κοινωνίες. Τα παιδιά μας δεν ξέρουν τι θα πει Ελληνισμός διότι τον ελληνισμό δεν τον βιώσαν και διότι δεν τον αισθάνονται. Γιατί Ελληνισμός δεν είναι οι ανοησίες που μαθαίνουν στα σχολεία. Ο Ελληνισμός είναι να κλαίς όταν σου περιγράφουν τι τράβηξε ο Αθανάσιος Διάκος και να ανατριχιάζεις όταν ακούς για τον Μέγα Αλέξανδρο και τους Έλληνες όλων των καιρών που δόξασαν την φυλή. Να αισθάνεσαι δηλαδή ότι προέρχεσαι απ’ αυτούς, ότι είσαι η συνέχεια αυτών και ότι χρέος έχεις να τους ξεπεράσεις. Αυτή είναι η μόνη ελληνική παιδεία που υπάρχει την οποία πρέπει κάποιος να επαναφέρει αν θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.
Και το τελευταίο, δηλαδή αυτός ο κάποιος που ψάχνουμε, είναι το μεγαλύτερο ζήτημα. Ποιος μπορεί να κάνει τα παραπάνω πράξη; Φανερόν ότι η τωρινή πολιτική ηγεσία μας οδήγησε στο χείλος του κρημνού. Αν μπορεί να το πει κανείς χείλος. Διότι βρισκόμαστε πραγματικά στο στάδιο της κατρακύλας. Αυτοί λοιπόν πρέπει να φύγουν. Να τους διώξουμε πάσει θυσία. Και ο μόνος τρόπος για να φύγουν μακριά είναι ένας. Ο λαός να μην τους ξαναψηφίσει. Αλλά να ψηφίσει αυτούς που έχουν σκοπό να πετύχουν τους στόχους επιβίωσης του ελληνικού Έθνους. Αυτούς που έχουν την μεγάλη θέληση να νοικοκυρέψουν το κράτος και την οικονομία ώστε να σταθούμε στα πόδια μας ξανά. Αυτούς που θα αποκαταστήσουν την εθνική τάξη πραγμάτων. Και την θέληση να πράξουν τούτα δεν έχουν ούτε οι κουμμουνιστές, ούτε οι σοσιαλιστές, ούτε οι φιλελεύθεροι. Διότι αυτοί δεν θέλουν αυτά που θέλει ο ελληνικός λαός. Δεν θέλουν ούτε ελληνική φυλή, ούτε εθνική συνείδηση. Αυτά τα θέλουν μόνο οι καλούμενοι εθνικιστές.
Αν επομένως οι Έλληνες στις επόμενες εκλογές δώσουν την ψήφο τους στου εθνικιστές και διαολοστείλουν τους ξενομανείς, η Ελλάς μπορεί να έχει μέλλον.

ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *