”Προβοκάτσια” εις βάρος του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και της ηγεσίας του

”Χαμός” στην Ομογένεια, ειδικά στις ΗΠΑ, με αφορμή έντονες φήμες που κυκλοφορούν επιτήδειοι στο ”γκέττο” μας της Αστόριας Νέας Υόρκης, ότι ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δημ. Αβρααμόπουλος υποσχέθηκε στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν ”Μπίμπι” Νετανιάχου…

και θα ανακοινώσει στην ομιλία του στο Συνέδριο του American Jewish Committee στην Ουάσιγκτον, 2 Ιουνίου, ότι, δήθεν, θα ”παραχωρήσει” το ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού) στην Αμερικανο-Εβραϊκή Οργάνωση. 

Οι φήμες ενόχλησαν και το οικουμενικό Πατριαρχείο, στην δικαιοδοσία του οποίου ήταν το ΣΑΕ από τον χρόνο 2000 (τυπικά, υπεύθυνο είναι το υφυπουργείο Εξωτερικών). 
Οι φήμες στόχο έχουν να ”τορπιλίσουν” τον αγώνα που κάνει το (υφ)υπουργείο γιά την ”ανάσταση” του ΣΑΕ. Επίσης, δεν έχουν βάση οι φήμες περί συμμετοχής του ‘Ελληνα υπουργού, ως επικεφαλή της παρέλασης γιά την ημέρα του Ισραήλ, στη Νέα Υόρκη, την Κυριακή 2 Ιουνίου… 
Το ”ΚΑΛΑΜΙ” συνιστά στην Ομογένεια, να μην δίνει σημασία στις φήμες αυτές, που επιδιώκουν να βλάψουν την ελληνο-ισραηλινή φιλία, συνεργασία και το μεγάλο κύρος της ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *