Κλάμα! Πως ψάχνει εργαζομένους το Ποτάμι; Η αγγελία που σαρώνει…

Δημοσίους υπαλλήλους που να μπορούν να αποσπαστούν στα πολιτικά γραφεία του κόμματος αναζητεί το «Ποτάμι»…

Η αγγελία με την οποία αναζητά τα στελέχη, υπόσχεται… «πολλή δουλειά, δύσκολα ωράρια αλλά και μια ανεπανάληπτη αίσθηση προσφοράς και δημιουργίας».

Το κείμενο, μάλιστα, συνοδεύεται από έναγραφικό, στο οποίο ένα κοριτσάκι με κορδέλα στα μαλλιά, κάνει ποδήλατο… μάλλον προς τα βουλευτικά γραφεία του κόμματος.

Το Ποτάμι εφαρμόζει στην πράξη όσα διακηρύττει και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την στελέχωση του κέντρου υποστήριξης της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος που έχεις γνώση,όρεξη, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, διακατέχεσαι από αίσθημα ευθύνης για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και πιστεύεις ότι κάποια από τις θέσεις που ακολουθούν σε περιγράφει μπες κι εσύ στο Ποτάμι!

Αναζητούμε δημοσίους υπαλλήλους που είναι επαγγελματίες και θέλουν να επενδύσουν την γνώση τους και τον επαγγελματισμό τους για να ακούγεται η φωνή της λογικής και της επιστήμης τους στο ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν αναζητούμε υπαλλήλους που βλέπουν τη Βουλή ως μια ευκαιρία να αποφύγουν την ευθύνες και τον φόρτο εργασίας. Υποσχόμαστε πολλή δουλειά, δύσκολα ωράρια αλλά και μια ανεπανάληπτη αίσθηση προσφοράς και δημιουργίας.

Στείλε το βιογραφικό σου μέχρι τις 13 Μαρτίου 2015 στο [email protected], σημειώνοντας για ποια από τις θέσεις ενδιαφέρεσαι. Το Ποτάμι θα χειριστεί κάθε βιογραφικό με απόλυτη εχεμύθεια. Εκείνες κι εκείνοι των οποίων τα βιογραφικά ανταποκρίνονται σε κάποια από τις προτεινόμενες θέσεις, θα κληθούν σεσυνέντευξη, ώστε να επιλεγούν αυτοί μπορούν να εργαστούν υπό πίεση εντός μιας ομάδας που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις μπορούν να διατεθούν σε γραφεία βουλευτών και στο Ποτάμι (βλ. κωδικοποιημένες τις ισχύουσες διατάξεις στο παράρτημα Ι). Ιδιαίτερα καλούμε τουςαπόφοιτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι εκτιμούν ότι μπορούν να συνδράμουν στην θεσμική ενίσχυση της χώρας.

Το Ποτάμι, όπως έχει ήδη δηλώσει, θα κάνει ελάχιστη χρήση του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος να ζητήσει τη διάθεση δημοσίων υπαλλήλων και γι’ αυτό οι θέσεις που περιγράφουμε παρακάτω είναι 26.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *