Αυτή είναι η πιο… μισητή γυναίκα στον πλανήτη!

Η Άνγκελα Μέρκελ μπορεί για τους Έλληνες να είναι ίσως η πιο μισητή γυναίκα στον πλανήτη, αλλά η κυνηγός Rebecca Francis, έχει φανατικούς haters ανά την υφήλιο. Η Rebecca αναδείχτηκε το 2010 νικήτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού Extreme Hunting και στη συνέχεια παρουσίασε τηλεοπτική εκπομπή σχετική με το κυνήγι, με τίτλο Eye of the Hunter.

Η Rebecca δεν κάνει διακρίσεις, και βάζει στο στόχαστρο της κάθε λογής ζώο! Η ενασχόληση της αυτή, και οι προκλητικές φωτογραφίες επίδειξης που ανεβάζει στα social medias, έχουν προκαλέσει πολλές αντιπάθειες. Η σταγόνα που έκανε πρόσφατα το ποτήρι να ξεχειλίσει, ήταν η δημοσιοποίηση μία φωτογραφίας με την αιμοσταγή κυνηγό να ποζάρει δίπλα στην καμηλοπάρδαλη που μόλις είχε εξολοθρεύσει. Από τη στιγμή εκείνη, τα μηνύματα μίσους πολλαπλασιάστηκαν και ακολούθησαν μέχρι και απειλές για τη ζωή της.

Εάν δεν είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, δείτε μερικές φωτογραφίες από το… «έργο» της Rebecca. Της συγκεκριμένης, μάλλον της αξίζει μια θέση στις ορέξεις των μαχητών του ISIS…

Η επίμαχη φωτογραφία με την καμηλοπάρδαλη

Μερικές ακόμη φωτογραφίες από το «έργο» της Rebecca

Πηγη πανδωρα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *