τοποθέτηση πλακιδίων

Στις τοποθετήσεις πλακιδίων οι τιμές αναλογούν βάση των υπηρεσιών που θα μας παρέχει ένας τεχνίτης ή μία εταιρία.
Για παράδειγμα στις τοποθετήσεις πλακιδίων οι τιμές για τη διάστρωση των πλακιδίων σε ορθογωνική διάταξη είναι χαμηλότερες και στις τοποθετήσεις πλακιδίων οι τιμές σε διαγώνια διάταξη είναι πιο αυξημένες …

Αν σκοπεύετε να προσλάβετε έναν τεχνικό ή μία εταιρία που ειδικεύεται στις τοποθετήσεις πλακιδίων οι τιμές είναι το πρώτο που πρέπει να μάθετε.
Κάποιες άλλες πληροφορίες που θα μπορούσατε να ρωτήσετε τους ειδικούς για να μην υποψιαστούν ότι έχετε άγνοια πάνω στο θέμα των πλακιδίων και ενδεχομένως κάποιοι σας εκμεταλευτούν αλλά και πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν τις αγορές και τις τοποθετήσεις των πλακιδίων είναι:
Ρωτήστε τους για το υλικό ψύχας : Εάν σπάσουμε ένα πλακάκι, πώς θα πρέπει να είναι η ψύχα του;Κοκκινου χρώματος;ασπρου;δίχρωμη;
Μην διστάσετε να ρωτήσετε αν έχει σημασία το χρώμα της ψύχας κατά την επιλογή σας στα πλακάκια , και όσον αφορά την ποιότητά του.
Ρωτήστε για τις αντοχές των πλακιδίων σε γδαρσίματα : Στις τοποθετήσεις πλακιδίων στις τιμές περιλαμβάνεται πολλές φορές και το ίδιο το πλακάκι εκτός από τη τοποθέτησή του. Μάθετε λοιπόν αν το πλακάκι που θα επιλεχθεί θα μπορεί να είναι ανθεκτικό σε διάφορες καταστάσεις όπως το γδάρσιμο από ένα κατσαβίδι ή με ένα κέρμα κτλ.
Ακόμα είναι καλό να γνωρίζετε:
Τα πλακάκια τα επιλέγουμε ανάλογα με το χόρο που θα τοποθετηθούν, αν για παράδειγμα είναι εσωτερικός χώρος ή εξωτερικός χώρος. , τι καταπόνηση θα έχουν (αυτά που γράψαμε πιο πάνω) και φυσικά οι τοποθετήσεις πλακιδίων σε τι τιμές θα μας βγουν.
Πρέπει ακόμα να γνωρίζουμε από τον ίδιο τον τεχνίτη τι είδους κόλλα θα χρησιμοποιήσει κατά την εργασία του αλλά και την ποιότητά της. Η κόλλα είναι από τους βασικότερους παράγοντες στις τοποθετήσεις πλακιδίων αφού από αυτήν εξαρτάται ουσιαστικά η σταθερότητα αλλά και η λειτουργικότητά τους. Παράδειγμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κόλλα εξωτερικού χώρου σε πλακίδια που θα τοποθετηθούν σε έναν εσωτερικό χώρο ή τούμπαλιν, γιατί κάποια στιγμή σίγουρα θα ξεκολλήσουν.
Φροντίστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι πριν τις τοποθετήσεις πλακιδίων και τις τιμές τους αλλά και τους τύπους πλακιδίων , τις ποικιλίες τους, τα πλεονεκτήματα του καθενός αλλά και τα μειονεκτήματά του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *