Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ..

Με ψηφιακό χρεωστικό υπόλοιπο η αποπληρωμή των χρεών

“Η Κάρτα του πολίτη η μόνη λύση”

Όπως ακριβώς τα έλεγα και εγώ και άλλοι εδώ και 20 χρόνια.
Με χρεωστικό υπόλοιπο σε κάρτα με μικροτσίπ, θα εξασφαλιστεί η αξιοπρέπεια των πολιτών κατά τον Γιάνη με το ένα ν, εφαρμόζοντας έτσι το plane B του Γιάννη με τα δύο ν, εκείνου του συγγραφέα της Αποκάλυψης.

Γι αυτό έγιναν όλα, η ψεύτικη οικονομική κρίση, τα χρέη και   η ανόητη λιτότητα. Γι αυτό απειλείται η ρευστότητα  και οι  χρεωκοπίες. Χεστήκαμε. Ο Βαρουφάκης βρήκε την λύση, η οποία είναι παλιά 2000 χρόνων.

Εχω ξαναπεί ότι δεν έχουμε καιρό. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.
Και ενώ το ζήτημα της ρευστότητας είχε λήξει, επαναφέρεται από τον κ. Ντράγκι, που δέχθηκε την συμφωνία. Πιθανόν ένα πιστωτικό γεγονός βρίσκεται ήδη ορατό. Τον Μάρτη; τον Απρίλη; τον Ιούνη; Και τι μας νοιάζει εμάς; Θα δώσουμε μισθούς  και   συντάξεις με ψηφιακά χρεωστικά υπόλοιπα, μέχρι να αποκατασταθεί η ρευστότητα, δηλαδή ποτέ ξανά.

Με τον ίδιο τρόπο, θα δωθούν τα κέρδη από τα Ελληνικά ομόλογα που κατέχει η ΕΚΤ, στο ΔΝΤ. Με τον ίδιο τρόπο θα αφομοιωθούν τα χρέη, όλων των Κρατών αλλά & των φυσικών προσώπων. Ετσι θα είμαστε όλοι χρεωμένοι, αλλά τι μας νοιάζει; Η Κάρτα πάντα θα περιέχει το εβδομαδιαίο ψηφιακό χρεωστικό υπόλοιπο, που θα επιτρέπει στους πάντες με αξιοπρέπεια, να ψωνίζουν στο Σούπερ Μάρκετ. Θα γεμίσει ο τόπος με τσιπάκια RFID επαναπρογραμματιζόμενα από απόσταση. Δεν θα υπάρχουν ζητιάνοι, δεν θα υπάρχουν κλέφτες. Ολοι θα μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια, την αξιοπρέπεια εκείνη, που έχουν τα πιόνια σε μιά σκακιέρα, όπου κινούνται ανάλογα με την θέληση του σκακιστή.

ΔEITE ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *