ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Τ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΔΙΚΑΣ

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ Πέρδικας ,αποφάσισαν ομόφωνα σε συνεδρίασή τους την Δευτέρα 20-12-2010,σε παραίτησή τους.
Ορισμένοι δε ακόμη και από απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ!
Με επιστολή τους προς τα αρμόδια όργανα του κόμματος ,καταγγέλλουν βουλευτές ,υπουργούς και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το θέμα του…….
αγωγού φυσικού αερίου!
Επίσης, καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, σε ολομέλεια την Δευτέρα 27-12-2010 στο Συνεδριακό Κέντρο Πέρδικας για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο θέμα του φυσικού αερίου.
Η γλώσσα που χρησιμοποιούν στην ανακοίνωση είναι πολύ σκληρή,μιλώντας για εμπαιγμό,κοροϊδία ακόμη και για αρπαγή της ψήφου στις πρόσφατες εκλογές!
Είναι μια στάση που τους τιμά σαν άτομα και πολίτες αυτού του τόπου ,που πάνω από κόμματα και μικροπολιτικές σκοπιμότητες βάζουν το συμφέρον της Πέρδικας!
Η Πέρδικα δείχνει ενωμένη στον κοινό αγώνα,της μη διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου από τα διοικητικά όρια της,πέρα και πάνω από πράσινες,κόκκινες και γαλάζιες σημαίες!!
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)http://perdika-thesprotias.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Λαθος που φευγουν συντεταγμενοι,…ετσι εξακολουθουν να ειναι επικινδυνοι,οπως και πριν,γιατι παλι θα συμπεριφερονται σαν πρωην Πασοκτσηδες,με τις ιδιες αγκυλωσεις και απαιτησεις σαν ομαδα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Είπα και εγώ. Απόχτησαν και κοινωνική ευαισθησία οι παρτακιδες φιλοτομαριστές ΠΑΣΟΚΟΙ και παραιτούνται μαζικά? Όνειρο θερινής νύχτας. Δεν τους πειράζει που έκαναν την Ελλάδα ένα οικόπεδο με μπάζα, ούτε παραιτούνται ούτε αυτοκτονούν! Μόλις θιχτούν τα συμφέροντα τους γίνονται οι τρομεροί αντάρτες του κόμματος

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *