Η Σητεία υποδέχεται την πρώτη πτήση τσάρτερ

Την Κυριακή 4 Μαϊου η Σητεία θα υποδεχτεί την πρώτη πτήση τσάρτερ για φέτος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ένωση Ξενοδόχων της περιοχής.

Περίπου 60 επισκέπτες από την Ολλανδία επέλεξαν την Σητεία για…
ολιγοήμερες διακοπές. Ωστόσο, μέχρι αυτήν την ώρα, οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το αν θα πραγματοποιηθεί και φέτος τελετή υποδοχής, με παραδοσιακή μουσική και παραδοσιακά εδέσματα, όπως συνέβη τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Για τρίτη χρονιά, λοιπόν πτήση τσάρτερ στην Σητεία και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Αρχές Ιουλίου θα αρχίσουν κι οι πτήσεις από Γαλλία και, για πρώτη φορά φέτος, από Νορβηγία. Σε εβδομαδιαία βάση λοιπόν, θα υπάρχουν 3 πτήσεις, γεγονός που αναμένεται να παίξει θετικό ρόλο στην τοπική οικονομία.

Την ίδια ώρα, όλα δείχνουν ότι η φετινή τουριστική κίνηση στην Σητεία θα είναι αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι μια κάλή χρονιά για τον τουρισμό, δεδομένου ότι΄αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των κρατήσεων, σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων. Αποτέλεσμα των εξαιρετικών συμμετοχώ της Σητείας σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού τα τελευταία χρόνια.
Όπου πάντα ο στόχος ήταν να γίνει η περιοχή περισσότερο γνωστή ως τουριστικός προορισμός.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *