Εξελίξεις για το μοιραίο Boeing: Επεσε χωρίς επιζώντες

Κοντά στη λύση του μυστηρίου για το τι απέγινε το εξαφανισμένο Boeing φαίνεται πως είναι οι έρευνες. Οι εξελίξεις της τελευταίας ώρας αποτελούν ενδείξεις πως….

σημειώθηκε κάποια σημαντική πρόοδος στην αναζήτηση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, με την εταιρεία να αποδέχεται πλέον με ανακοίνωσή της το μοιραίο.

«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να καταλήξουμε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η πτήση MH370 χάθηκε και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν επέζησε. Πρέπει να αποδεχθούμε τώρα ότι όλες οι αποδείξεις συνιστούν ότι το αεροπλάνο έπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», ανέφερε η ανακοίνωση της Malaysia Airlines, η οποία εστάλη και με SMS στα κινητά των συγγενών που αγωνιούν εδώ και δύο εβδομάδες για ένα νέο.

Παράλληλα, οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων στην πτήση MH370 κλήθηκαν σε έκτακτη ενημέρωση στις 4 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), στην οποία θα μιλήσει ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας. Παράλληλα, το BBC και η Guardian μεταδίδουν πως μέλη των οικογενειών των αγνοουμένων θα μεταφερθούν στην Αυστραλία έπειτα από την ενημέρωση.

Οι εξελίξεις αυτές ενδεχομένως να έχουν σχέση με την τελευταία αναφορά για αντικείμενα στο νερό, που ήρθαν από αεροπλάνο της Αυστραλίας που μετέχει στις έρευνες. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, εντοπίστηκαν δύο αντικείμενα και ξεκίνησαν οι προσπάθειες για την ανάσυρσή τους. Οι έρευνες έχουν διακοπεί- καθώς έχει πέσει η νύχτα στον Ινδικό Ωκεανό, νοτιοδυτικά του Περθ όπου έχει επικεντρωθεί η αναζήτηση- αλλά δύο πλοία παραμένουν στην περιοχή.

Πηγή: iefimerida.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *