ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ BRICS;

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ ΤΟΥ “ΘΙΑΣΟΥ”;

Xρονοδιάγραμμα ένταξης της Ελλάδας στην Αναπτυξιακή Τράπεζα των BRICS, το αντίπαλο δέος του ΔΝΤ, εκδόθηκε από την Ρωσία και βάση αυτού τα επόμενα time schedule έχουν ως εξής:

Στις 18-20 Ιουνίου πηγαίνουν στο οικονομικό φόρουμ, της Αγίας Πετρούπολης και θα δώσουν τα χέρια για την πολιιτική συμφωνία. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα γίνεται άτυπα το έκτο μέλος των BRICS αφού η συγκεκριμένη τράπεζα (αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 100 δισ. δολ. το οποίο θα φτάσει το 1 τρισ. σε ορίζοντα δέκα χρόνων) θα αποτελέσει τον ομόλογο του ΔΝΤ σε διεθνές επίπεδο αλλά και κάτι ανάλογο με την ΕΚΤ σε ό,τι αφορά την εσωτερική οικονομική ισορροπία της μεγαλύτερης οικονομικής ένωσης του πλανήτη.

Στις 8-9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος κορυφής των ΒRICS στην ρωσική πόλη Ufa στο Bashkortostan όπου και θα υπογραφτεί και τυπικά η ένταξη της Ελλάδος στην πιο κρίσιμη στιγμή αφού τότε θα έχει διαφανεί που το πηγαίνουν οι δανειστές.

Η είσοδος της Ελλάδος στην τράπεζα Τράπεζα Ανάπτυξης των  BRICS «Δεν θα συζητηθεί πριν από τη σύνοδο κορυφής των χωρών του συνασπισμού  στην πόλη  Ούφα, τον Ιούλιο”, δήλωσε στους δημοσιογράφους, ο Ρώσος υφυπουργός Οικονομικών Sergei Storchak.

Εδώ ίσως “κολάει” η δήλωση του Έλληνα ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη…

Ο Βαρουφάκης είπε ότι “οι πληρωμές Ιουλίου και Αυγούστου στην ΕΚΤ θα πρέπει να καθυστερήσουν” δίνοντας το στίγμα της σύνδεσης με τα BRICS λόγω της αδιαλλαξίας των δανειστών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *