Μεγάλες επιχειρήσεις υποδέχονται νέους στα «Business Days»

Την ευκαιρία επαφών με ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων δίνει εφέτος σε νέους ανθρώπους το “Πανόραμα
Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας” που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στις 12-14 Απριλίου.

Πέραν των 34 εισηγήσεων με τη συμμετοχή 160 διακεκριμένων εισηγητών που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στα Business Days, δηλαδή στις εκπαιδευτικές επισκέψεις σεμιναριακού χαρακτήρα σε μεγάλες ξένες και ελληνικές πολυεθνικές εταιρείες.

Πρόκειται για ευκαιρία για νέους ηλικίας 18-28 ετών να έρθουν σε επαφή με ανώτατα στελέχη σημαντικών επιχειρήσεων, στα κεντρικά τους γραφεία ή στους χώρους παραγωγής, και να αντλήσουν πρακτικές γνώσεις και εμπειρίες. Η πρωτοβουλία ανήκει στον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο ο οποίος επί 33 χρόνια πραγματοποιεί στο πλαίσιο των μαθημάτων του παρόμοιες επισκέψεις, φέρνοντας σε επικοινωνία τους φοιτητές του με τον επιχειρηματικό κόσμο. Οι 14 συμμετέχουσες εταιρίες είναι: Accenture, Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Ελληνικά Πετρέλαια, Ernst & Young, Google, Grant Thornton, Hewlett Packard, iSquare, Metlife Alico, Novartis, Όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια, OTE-COSMOTE, Πλαίσιο και Upstream.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με αξιοκρατικά κριτήρια σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις μιας και το κεντρικό μήνυμα του προγράμματος αυτού είναι «Αναζητώντας την Αριστεία». Οι επισκέπτες στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας θα συμπληρώνουν μία φόρμα κατά τη διάρκεια του τριημέρου και στη συνέχεια θα καλούνται να στείλουν με e-mail το βιογραφικό τους. Τα Business Days θα πραγματοποιηθούν το Μάιο και τον Οκτώβριο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *