Camgirls: H ζωές των στριπτιζέζ του διαδικτύου

1Οι γυναίκες στην άλλη άκρη της οθόνης – Δείτε τις φωτογραφίες

Είναι τα λεγόμενα «κορίτσια της κάμερας». Κάνουν στpιπτίζ για τους διαδικτυακούς πελάτες τους ή απλά συνομιλούν μαζί τους.

Ο ιταλός φωτογράφος Stefano Schirato ταξίδεψε μέχρι τη Ρουμανία, μπήκε στο σπίτι τους στο Βουκουρέστι και αποτύπωσε με το φακό του πώς είναι η ζωή αυτών των γυναικών που φτάνουν να κερδίζουν μέχρι 26.000 λίρες το μήνα.

Οι γυναίκες φωτογραφήθηκαν στα 15 υπνοδωμάτια που λειτουργούν σε σπίτι από την εταιρεία Happy Studios.

Κάποιες από αυτές είναι φοιτήτριες που θέλουν να βγάλουν χρήματα για τις σπουδές τους, κάποιες άλλες εργαζόμενες που το κάνουν για ένα έξτρα εισόδημα.

Ακόμα και παντρεμένες έχουν μπει στη δουλειά, με τη σύμφωνη γνώμη των αντρών τους.

tilestwra.gr | Camgirls: H ζωές των στριπτιζέζ του διαδικτύουΌλα τα δωμάτια του «σπιτιού» είναι εξοπλισμένα με κάμερα και με μία οθόνη τηλεόρασης, ώστε τα κορίτσια να βλέπουν τον εαυτό τους την ώρα που «εργάζονται».

Οι πελάτες πληρώνουν για κάθε λεπτό που συνομιλούν ή βλέπουν τις γυναίκες να κάνουν στριπτίζ, ωστόσο οι κοπέλες είναι αυτές που διαλέγουν με ποιον θα μιλήσουν κάθε φορά.

Και μολονότι η φύση τέτοιων συζητήσεων είναι συνήθως ερωτικού περιεχομένου, η Happy Studios αναφέρει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι πελάτες συζητούν με τα κορίτσια για απλά καθημερινά πράγματα, όπως για ταινίες ή για βιβλία.

tilestwra.gr | Camgirls: H ζωές των στριπτιζέζ του διαδικτύουΗ Amber Rose εργάζεται εδώ και δύο χρόνια αφού πρώτα το συζήτησε με τον σύζυγό της
tilestwra.gr | Camgirls: H ζωές των στριπτιζέζ του διαδικτύουΗ Cameron εν ώρα διαλείμματος. Κερδίζει 7.000 δολάρια το μήνα.

tilestwra.gr | Camgirls: H ζωές των στριπτιζέζ του διαδικτύουΗ Denisa επί των έργω… Κερδίζει 15.000 δολάρια το μήνα
tilestwra.gr | Camgirls: H ζωές των στριπτιζέζ του διαδικτύουΤα κορίτσια κάνουν ένα διάλειμμα καπνίζοντας και χαζεύοντας τα κινητά τους
tilestwra.gr | Camgirls: H ζωές των στριπτιζέζ του διαδικτύουΗ Honey Celine πληρώνει τις σπουδές της με τα λεφτά που βγάζει
tilestwra.gr | Camgirls: H ζωές των στριπτιζέζ του διαδικτύουΗ Irina είναι μόλις 18 χρονών και βρήκε τη δουλειά όταν έψαχνε για δουλειά στο facebook

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *