Carthago delenda est……, Athenae delenda est !


Η Καρχηδών πρέπει να καταστραφεί», η Αθήνα πρέπει να καταστραφεί !

Γράφει ο Ντίνος Ορφανός Τρινίκλινη

  Η γενοκτονία, που βιώνει όχι μόνον  η Ελλάδα αλλά ο ελληνισμός γενικά,  σε καιρό ειρήνης, όπως επίσης και τα  γεγονότα με την μισάνθρωπη δυσκαμψία των γερμανών και την λυκοφιλία όλων των άλλων εταίρων μας, βεβαιώνουν για μια φορά ακόμη του Μακρυγιάννειου λόγου το
αληθές: «Τους κατάτρεχαν και τους κατατρέχουν ολοένα, διά να μην υπάρξουν … κι όποιος τους φάγει είναι καλά χωνετηκοί». Ανήθικοι και απατεώνες είστε, τους λέει ο Μακρυγιάννης. Για να μας κάνετε του χεριού σας, σκορπίζετε ανάμεσά μας μίση και διαιρέσεις. Με τα δαιμονικά σας μυαλά δηλητηριάσατε  τόσο πολύ και τις δικές μας ψυχές, που καταντήσατε και εμάς σαν και τα μούτρα σας. «Οι Βαυαροί πρώτοι μας έδωκαν το παράδειγμα της καταχρήσεως, του σφετερισμού και της σπατάλης των δημοσίων». « Ωκοδόμησαν στιλπνάς περί το Μόναχον επαύλεις, ενώ οι αγωνισταί απέθνησκον επι της ψάθης». «Οι πλείστοι εκ πτωχών πλούσιοι εγένοντο. Το πάγαιναν γαϊτάνι οι Βαβαρέζοι, τρώγανε, πίνανε και πλερώναμε εμείς οι φτωχοί, μα χουβαρντάδες». Οι Ευρωπαίοι, απέναντί μας, εδώ και διακόσια χρόνια, για να μην πούμε από τον καιρό του Καρλομάγνου,  παραμένουν ίδιοι και απαράλλακτοι. Μας κατατρέχουν ολοένα, δια να μην υπάρξουμε» , κατά το ρήμα του Μακρυγιάννη.

 Πόσο επίκαιρες μοιάζουν σήμερα οι Ελληνικές αξίες και δημοκρατικά ιδεώδη που κατακεραυνώνουν την αδικία. Η φυσική συνέχεια του κώδικα αξιών που γεννήθηκε στην αρχαία Ελληνική Γη, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου γεννήθηκε η έννοια του Δικαίου. Μα τι ειναι το «Δίκαιο»; Είναι το ατσάλινο χέρι που υψώνεται και εμποδίζει το ξίφος του ισχυρού να πέσει πάνω στον αδύναμο. Ναι, για πρώτη φορά στην «αρχαία αγορά» η γυναίκα, το παιδί, ο κοινωνικά αδύναμος έλαβαν προστασία, όταν ακόμα και σήμερα, 3000 χρόνια μετά δισεκατομμύρια ψυχές εξακολουθούν να λογίζονται ως «αντικείμενα». Και ήλθαν μετά οι πρικησμένοι δάσκαλοι  να διδάξουν σε μία παρηκμασμένη κοινωνία όπου βασίλευε η αδικία, το Δίκαιο και την Αλήθεια. Δεν δίδαξαν αερολογίες , ούτε φαντασιώσεις. Κάθε τους λέξη ήταν κλειδί για μια καλύτερη ανθρώπινη  ζωή, για μια ανθρώπινη κοινωνία δικαίου, αγάπης και αλληλεγγύης. Για αυτό το αθάνατο ελληνικό φώς είναι το μοναδικό δώρο  σημερα με ευεργετική έκφανση σε μια κοινωνία. Γι’ αυτό και ο πανανθώπινος ελληνικός πολιτισμός ειναι ο μεγάλος εχθρός των βουλιμικων, απανθρωπων εξουσιαστών. Που τρεμουν την κοινωνική αλληλεγγύη, γιατί από αυτή γεννιούνται οι τυραννοκτόνοι. Η ιστορία το έχει δείξει. Θέλουν κοινωνίες με δουλοπρεπείς, οσφοιοκάμπτες, υποτακτηκούς,  για να φτιάχνουν μικρούς τυράννους στην γειτονιά, στην χώρα, στο πλανίτη. Θέλουν πιστούς λοιποτάκτες  που δολοφονούν την αλληλεγγύη και την κάνουν «φιλανθρωπικά γκαλά» για τους καημένους.

   Όπως κατήγγειλε ο έλληνας υπουργός των οικονομικών, το κοινό ανακοινωθέν της συμφωνίας άλλαξε την τελευταία στιγμή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπήκε … γερμανικός δάκτυλος! Την Τετάρτη, σημείωσε, αρνηθήκαμε την ανακοίνωση που μιλούσε για συνέχιση και επιτυχημένη ολοκλήρωση του υφιστάμενου προγράμματος. Το απορρίψαμε γιατί δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε ένα πρόγραμμα του οποίου τη λογική δεν δεχόμαστε. Οι ευρω-αποικιοκράτες της νέας γερμανικής μπότας δεν μπορεί να ανεχτούν και …οσμή «ανταρσίας» και «ανυπακοής» από το προτεκτοράτο-ΕΛΛΑΣ. Η στραταρχική κυνικότητα και αυθάδεια διατυπώθηκε καθαρά στους φασιστικούς αφορισμούς περί ηλιθίων Ελλήνων και ανεύθυνης ελληνικής κυβέρνησης. Μιλάει για εξυπνάδα και ευθύνη ο γερμανικός ιμπεριαλισμός που γέννησε το τέρας του ΦΑΣΑΙΣΜΟΥ και σήμερα, με άλλο φασιστικό πρόσωπο, σκορπάει τη ΦΡΙΚΗ στους λαούς της Ευρώπης: Τι μακάβριος ιστορικός μορφασμός. Ο αρχιλήσταρχος και ο αρχιδήμιος της Ευρώπης, ο γερμανικός ιμπεριαλισμός, δεν μπορεί να ανεχτεί σήμερα από την Ελλάδα (που τα κυβερνητικά ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ την κατέστησαν αποικία), ούτε ψήγματα εθνικής ανεξαρτησίας και λαϊκής βούλησης.
  «Η Ελληνική άρνηση υποταγής ήταν για την ανθρωπότητα ένας δεύτερος Μαραθώνας και έτσι θα την θεωρήσει η Ιστορία όταν τελειώσει αυτός ο μεγάλος φρικτός πόλεμος. Ο σύγχρονος χρονογράφος τουλάχιστον δεν διστάζει να προβλέψει αυτή την άποψη βεβαιώνοντας ότι αν η Ελλάδα είχε δεχθεί τις απαιτήσεις των άνανδρων Ιταλών θα είχε αλλάξει όλη η ροή των γεγονότων, επειδή η Ρωσία θα είχε συντριβεί το φθινόπωρο του 1941. Η Ελλάδα ήταν, που έσωσε την ψυχή της ανθρωπότητας, αυτή η μικρή ορεινή χώρα η τριγυρισμένη από θάλασσα όπου γεννήθηκε πρώτα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  Ελληνες και Ελληνίδες κρατήστε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ  πάνω στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ του Παγκόσμιου Πολιτισμού και από εκεί να τους δείξετε τι αξίζουν οι εκβιασμοί τους!!! Αν αντικαταστήσουμε την λέξη Gre xit με την λέξη Law entry η Ελλάδα έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα μαζί και ο λαός της να διεκδικήσουν από την Πανανθρώπινη κοινότητα χρόνο για να φανερώσουν στο φώς της δικαιοσύνης ποίες πολιτικές και ποιοι πολιτικοί μέσα και έξω από αυτήν την έφεραν δόλια σε αυτό το κατάντημα του χρέους. Η ΕΛΛΑΔΑ έχει καθήκον να αποδείξει και όχι να εκβιαστεί … ότι δεν τα φάγαμε όλοι μαζί… αλλά ότι οι κλέφτες τα φάγανε μαζί.
   Ας αποδείξουμε αυτό που τραγούδησε η θρυλική Σοφία Βέμπο για τον κάθε έλληνα: Παιδιά της Ελλάδος – Σοφία Βέμπο – 28η Οκτωβρίου 1940 μην ξεχνάτε ότι η μάχη που καλούμαστε να δώσουμε δεν διαφέρει σε τίποτε…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *