συμπληρωμα διατροφης centrum

Μία από τις καλύτερες επιλογές στα πλούσια συμπληρώματα διατροφής που σας προσφέρει το pharmacydiscount.gr είναι και το συμπλήρωμα διατροφής συμπληρωμα διατροφης centrum A-Zinc 60Tab New.

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα χρειάζεται τη σωστή δόση αντιοξειδωτικών για να λειτουργήσει σωστά. Ο σίδηρος και το σύμπλεγμα βιταμινών B είναι επίσης απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. …

To συμπληρωμα διατροφης centrum A-Zinc 60Tab New είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με πλήρη και ισορροπημένη σύνθεση βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Με το Centrum είστε σίγουροι ότι παίρνετε ένα πλήρες συμπλήρωμα διατροφής. Περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία στις απαιτούμενες ποσότητες: Σύμπλεγμα βιταμινών Β και σίδηρος, απαραίτητα για το μεταβολισμό των τροφών σε ενέργεια. Αντιοξειδωτικά απαραίτητα για την φυσιολογική λειτουργιά του ανοσοποιητικού συστήματος, Βιταμίνες A, C και Βιοτίνη για υγιές δέρμα. Βιταμίνες C, E και Σελήνιο, ισχυρά αντιοξειδωτικά που δρουν κατά των συνεπειών των ελεύθερων ριζών.Επίσης είναι ένα από τα συμπληρώματα διατροφής που είναι κατάλληλα για διαβητικούς εφόσον τα παίρνουν στις συνιστώμενες δόσεις δηλαδή 1 δισκίο ανά ημέρα.

Τα συμπληρώματα διατροφής βοηθούν στη λήψη των απαραίτητων συστατικών για τον οργανισμό μας όπως, ιχνοστοιχεία μέταλλα και άλλες βιταμίνες, αλλά δεν αντικαθιστούν την σωστή και ισορροπημένη διατροφή, μόνο τη συμπληρώνουν.

Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταναλώνουν όλα τα τρόφιμα που απαιτούνται σε καθημερινή βάση, στη διατροφή τους, τότε καλό είναι να λαμβάνουν ένα extra συμπλήρωμα διατροφής για να λειτουργεί υποστηρικτικά όπως το Centrum A-Zinc 60Tab New.

Κάποιες από τις απαραίτητες αντιοξειδωτικές τροφές που μπορείτε να λαμβάνεται παράλληλα με το συμπλήρωμα διατροφής Centrum A-Zinc 60Tab New, και που είναι ευεργετικές για τον οργανισμό είναι:

Τα σπαράγγια: Ένα από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά λαχανικά

Ο μάραθος: έχει διουρητική δράση και βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού

Το σκόρδο: ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στις εξάλειψη των τοξινών

Ελαιόλαδο: ένα από τα ισχυρότερα προϊόντα με αντιοξειδωτική δράση λόγω των βιταμινών που περιέχει.

Γιαούρτι: το γιαούρτι παρέχει στον οργανισμό προβιοτικές ουσίες που μειώνουν τη φλεγμονή του εντέρου από μυκητιασικές λοιμώξεις.

Χρησιμοποιήστε το συμπληρωμα διατροφης centrum A-Zinc 60Tab New παράλληλα με μία σωστή και ισορροπημένη καθημερινή διατροφή και αυξήστε τις άμυνες και τη καλή λειτουργία του οργανισμού σας!

Πηγή: folder.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *