Cheerleading competition

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CHEERLEADING ;
ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ CHEERLEADING ;
ΕΙΝΑΙ ΤΟ CHEERLEADING OΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ;
EΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ.
Στην Ελλαδα το Cheerleading ειναι σε παρα πολυ πρωτογονo σταδιο.
Ακομη και χωρες οπως η Ταυλανδη ειναι 100 χρονια μπροστα απο την Ελλαδα στο cheerleading.(1)
Πριν απο πεντε με εξι χρονια ιδρυθηκαν τα πρωτα σωματεια και δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με το αγνωνιστικο cheearleading της Αμερικης.
Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν υποδομες, οπως ειναι τα γηπεδα, η υψηλη τεχνικη καταρτιση, η εμπειρια, η νοοτροπια του πρωταθλητη και το σπουδαιοτερο δεν υπαρχει η σωστη διαπαιδαγωγηση.
Ειναι γεγονος οτι στην Ελλαδα ειναι πολλοι λιγοι οι προπονητες οι οποιοι εχουν ολοκληρωμενη προσωπικοτητα.
Οι προπονητες δεν πρεπει να εχουν μονον γνωσεις απο τον υψηλο αθλητισμο αλλα να εχουν υψηλη παιδεια και ηθικες αρχες.
Για να ειναι σε θεση να δημιουργησουν ολοκληρωμενους χαρακτηρες εντος και εκτος αθλητισμου.


Δυστυχως λογω της πολυ εντονης παρακμης που βιωνουμε ως χωρα αυτο εχει τρομερες συνεπειες και στον κλαδο του αθλητισμου.


Οι αθλητες για να επιτυχουν διακρισεις θα πρεπει να εχουν μια πολυ ολοκληρωμενη προσωπικοτητα.
Σε αυτον τον τομεα τον σπουδαιοτερο ρολο τον εχει ο προπονητης.
Παντοτε οταν το αγωνιστικο επιπεδο ειναι χαμηλο τα οφελη ειναι ανυπαρκτα.
Αυτο ειναι αποδεδειγμενο σε ολα τα χαμηλου επιπεδου αθληματα.
Εδω εχουμε φτασει πλεον στην Ελλαδα της παρακμης ακομη και παραδοσιακα αθληματα με διακρισεις, να μην προσφερουν τιποτα ειτε να συμβαλλουν ελαχιστα σε θεματα ηθικης και παιδειας.
Παραδειγματα εχουμε σε ομαδικα και ατομικα αθληματα.
Επισης ενα πολυ σημαντικο ειναι οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν σχολικα πρωταθληματα,ενω πανω απο ολα σε μια χωρα που κυριαρχει η διαφθορα με την αμαθεια ενα τετοιο αθλημα δεν μπορει να προσφερει απολυτως τιποτα στα παιδια σας.
Στην Αμερικη το cheerleading γινεται εδω και δεκαετιες σε πολυ υψηλο επιπεδο (Υψηλος Αθλητισμος).
Μονον σε τοσο υψηλο επιπεδο υπαρχουν και ουσιαστικα εξωαγωνιστικα οφελη.
Ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα η διασκεδαση και η αναψυχη (Ελλαδα) με τον υψηλο αθλητισμο (ΗΠΑ).
Στην Ελλαδα μπορειτε απλα να πατε για να περαστε ευχαριστα στα πλαισια της μοδας και της νεας ταξης και οχι των πατροπαραδοτων Ελληνοχριστιανικων αρχων.
Η ΔΩΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ)
Η ΔΩΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ)
Αυτη ειναι η απαντηση μου σχετικα με την ερωτηση σας εαν μπορουν να δημιουργηθουν παραδοσιακες Ελληνιδες μεσα απο μια τετοιου ειδους δραστηριοτητα.
Επι της ουσιας το μονον το οποιο θα κανετε θα ειναι να επιτυχετε να προσθεσε μερικες ακομη ραγιαδοπουλες στα ηδη αρκετα εκατομμυρια.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΑ EXTREME SPORTS (ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΑ EXTREME SPORTS (ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ)

Το αγωνιστικό cheerleading,ειναι ενα κανονικο αθλημα για αυτο και εχει παρα πολυ μεγαλη διαφορα απο αυτα τα οποια νομιζουν οι περισσοτεροι.

Στο καθαρα αγωνιστικο cheerleading oi αθλητικες ομαδες διαγωνιζονται, στις πυραμιδες,τον χορο, τα εντυπωσιακα ακροβατικα και για την συνολικη εικονα.
Για να επιτευχθουν ολα τα προαναφερομενα οι αθλητες προπονουνται τεχνικα και σωματικα στο πιο υψηλο επιπεδο.
Το cheerleading για οσους δεν γνωριζουν πηρε προσωρινη αναγνωριση ως ολυμπιακο αθλημα. Αυτο σημαινει οτι επειτα απο 3 χρονια θα εχει το δικαιωμα η παγκοσμια ομοσπονδια να κανει αιτηση και να ενταχθει στο προγραμμα των Ολυμπιακων αγωνων.
Eιναι ενα αθλημα που γινεται ολοενα και πιο δημοφιλες. Αυτο διοτι συγκεντρωνει το ενδιαφερον των νεων παιδιων.

ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ CHEERLEADING H ΑΜΕΡΙΚΗ. Η ιστορια του Cheerleading αρχιζει στην αμερικη την δεκαετια του 1880 και ειναι αρχικα μονον ως δραστηριοτητα εμψυχωσεως των ομαδων του αμερικανικου ποδοσφαιρου του πανεπιστημιου του Prιnceton και της Minnesota.

Εντουτοις στην συνεχεια επεκταθηκε και σε αλλα ομαδικα αγωνισματα οπως ειναι το ραγκμπι και το μπασκετ ενω το 1923 για πρωτη φορα συμμετεχουν γυναίκες στις μαζορετες.
Κατα την δεκαετια αυτη προστιθενται αρκετες εξελιγμενες τεχνικες, χοροι και ακροβατικα.
Το 1961 θα ιδρυθει η Αμερικανικη Ομοσπονδια cheerleadιng (nca) και το 1974 η διεθνής ομοσπονδία cheerleading (uca), η οποiα θα διοργανώσει το πρωτο εθνικο Πρωταθλημα cheerleading στην αμερικη το 1982.

Ενδεικτικο ειναι οτι ακομη και γυναικα υπουργος απο την Αγγλια πριτεινε μεταξυ αλλων το cheerleading μαζι με το μπαλετο, την ενοργανη γυμνασιτκη ωστε να ειναι οι γυναικες παντοτε ομορφες. Ακολουθουν οι δηλωσεις της υπουργου :

"Οι γυναικες δεν θα πρέπει να χάνουν τη θηλυκότητα τους.
Υπάρχουν κάποια καταπληκτικά αθλήματα τα οποία μάλιστα μπορούν να δοκιμαστούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Νομίζω ότι οι κοπέλες που συμμετέχουν σε αυτά δείχνουν απολύτως λαμπερές και θηλυκές.
Τέτοια αθλήματα είναι το μπαλέτο, το πατινάζ, το cheerleading"
ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ CHEERLEADING ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
Το ceerleading ειναι πλεον μεσα στο dna των Αμερικανων ενω πανω απο ολα εκτιμουν πολυ αυτα τα οποια τους προσφερει το συγκεκριμενο αθλημα.
Στην Ελλάδα, το cheerleading το μαθαμε μεσα απο τις ταινιες και σειρες ως αθλητικο και πολυ εντυπωσιακο αγωνισμα των μαθητων και των φοιτητων των αμερικανικων πανεπιστημιων.
Στην αμερικη το αθλημα του cheerleading εδω και τριαντα χρονια περιπου γινεται σε επιπεδο πολυ υψηλου αθλητισμου.
Καποια απο τα σοβαρα πανεπιστημια εχουν δυο προπονητες ο ενας ειναι για την διατροφη και για την αριστη φυσικη κατασταση-εκγυμναση των αθλητων, ενω ο αλλος προπονητης ειναι για τον χορο, τα ακροβατικα και τις πυραμιδες.
Επισης αμερικανικα πανεμιστημια στα πλαίσια της βελτιωσεως των αθλητων συνεργαζονται με εργοφυσιολογους και διατροφολογους σχετικα με το αθλημα του cheerleading, με στοχο τις υψηλες επιδοσεις.
Οι αθλητες του cheerleading, επιβαλεται να ειναι αριστα γυμνασμενοι, να κανουν την καλυτερη διατροφη, ενω ταυτοχρονα πρεπει να στερουνται τις διασκεδασεις τις εξοδους σχεδον ολον τον χρονο για να ειναι σε θεση να ανταποκριθουν στην πολυ δυσκολη προσπαθεια τους.
Οι αθλητες στην αμερικη κανουν συντηριτικη ζωη, οπως ακριβως κανουν ολα τα κορυφαια ονοματα του παγκοσμιου στιβου αλλα και πολλοι αλλοι καταξιωμενοι αθλητες μεγαλου βεληνεκους σε διαφορα ατομικα και ομαδικα αθληματα.
Πανω απο ολα ομως οι προπονητες του cheerleading στην Αμερικη στην μεγαλη τους πλειοψηφια ειναι σε θεση να δημιουργησουν αθλητες-πρωταθλητες και νικητες μεσα και εξω απο τα γηπεδα.
Οι προπονητες στην αμερικη εχουν την παιδεια, και την ικανοτητα να δημιουργησουν ανθρωπους πρωταθλητες οι οποιοι και στις καθημερινες τους δραστηριοτητες εκτος αθλητισμου εχουν την νοοτροπια του νικητη ενω ταυτοχρονα ειναι καλοι και ηθικοι ανθρωποι.
Πολυ σημαντικο ειναι οτι μεταξυ αλλων προαγουν το ομαδικο πνευμα,την ομαδικη συνεργασια, την φιλια και την εκτιμηση.
Ο υψηλος αθλητισμος μεσω του cheerleading στην αμερικη είναι ένα αθλημα που δημιουργει μεταξυ αλλων ανθρώπους οι οποιοι είναι ενωμενοι.

Για αυτο στηριζουν ο ενας τον άλλο σε ολες τις δυσκολες στιγμες και παραλληλα ειναι μονιμα χρησιμοι ανθρωποι στην αμερικανικη κοινωνια.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Watch Hellcats – Season 1 Online Free On Solarmovie.sc

Watch Hellcats – Season 1 For Free On yesmovies.to

Μεσα από την σωστη αθλητικη παιδεια, παίρνουμε κατι παρα πολύ πολυτιμο, την ανθρωπια και την αλληλεγγύη, συστατικα τα οποια κυριολεκτικα
ειναι ανεκτίμητα για την συνεχεια του αθλητη και της κοινωνιας σε καθε εθνος.
Ηθικες αρχες, ομαδικο, πνευμα, πειθαρχια, προγραμματισμος, μαζι με την μοδα.

Ο βασικοτερος σκοπος στην αθλητικη εκπαιδευση θα πρεπει να είναι η δημιουργικοτητα, οι ηθικες
αρχες η παιδεια και η αθλητικη εξελιξη.

Οι αμερικανοι προπονητες μεσα απο τις αθλητικες διακρισεις με την πολυ σκληρη-υψηλου επιπεδου προπονηση εχουν αποδειξει κατ επαναληψιν οτι ειναι σε θεση να προσφερουν σε ολους τους τομεις εντος και εκτος γηπεδων.

Τα συναισθηματα των
ανθρωπων εκφράζονται μεσα από τον υψηλο αθλητισμο ο οποιος
συμβαλει στην αναπτυξη, την εξελιξη την δημιουργια και την προσφορα στο κοινωνικο συνολο .
Η συνεργασια με τους αλλους αθλητες αλλα και τον προπονητη με στοχο, τις αθλητικες επιτυχιες, την δημιουργια και την προσφορα μας βοηθα στο να εχουμε ηθικα και σκεπτόμενα ατομα με ελευθερες προσωπικότητες.
Είναι απολυτως βεβαιον ότι μεσα απο την αθλητικη δημιουργια αναπτυσονται ολοκληρω​μενες προσωπικότητες.
Ειναι πολυ γνωστες πλεον οι επιτυχιες των αθλητων που εκαναν cheerleading στην αμερικη και εγιναν πολιτικοι, ηθοποιοι, δικαστες και πανεπιστημιακοι. Κλεινοντας θα σας αναφερω κατι ενδεικτικο για το ποσο δυσκολο ειναι το cherrleading ως αθλημα.

Στην αμερικη οι περισσοτεροι τραυματισμοι βαση των στατιστικων προερχονται απο τον δημοφιλες αθλημα του cheerleading παρα την υψηλοτατη επιστημονικη καταρτιση των προπονητων και παρα το γεγονος οτι οι αθλητες ειναι αριστα γυμνασμενοι. (1) ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ CHEERLEADENG AΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ.

Team Thailand Coed Premier ICU World Cheerleading … – YouTube

The 2015 Cheerleading Worlds – TCA Thailand National Team …

EΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα cheerleading – (STAR 18.6.2017 …

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEERLEADING 2012 … – YouTube

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEERLEADING 2012 – ΣΧΟΛΗ …

TEΛΕΥΤΑΙΟ ΛΙΝΚ-ΒΙΝΤΕΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ :

College Spirit: the 2017 UCA & UDA College Cheerleading … – YouTube

Γραφει ο Άγγελος Φ.Γιαννόπουλος.
Labels Άρθρα, ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *