Πρώην «πράσινος» έγινε Chef;

Στην Ελλάδα τον θαυμάσαμε σε εντυπωσιακές φάσεις. Καρφώματα, ασίστ και τάπες…

περιελάμβανε το… μενού του, όσο φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πλέον, το… μενού άλλαξε και περιλαμβάνει θαλασσινά, ντόπιες συνταγές και εμπνευσμένα πιάτα.

Ο Ντάριλ Μίντλετον, ο οποίος έγινε γνωστός στο εντός συνόρων κοινό από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, είναι πλέον ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Αλικάντε.

Το CNN φιλοξένησε χθες συνέντευξη του 47χρονου πια μπασκετμπολίστα, που αποκάλυψε ότι η μαγειρική είναι το νέο του χόμπι. Το εστιατόριο του Μίντλετον έχει γίνει τόπος συνάντησης αθλητών και μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια…

enikos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *