CIA: είχαμε βρει εξωγήινους

«Φορούσαν κάποιο μεταλλικό ύφασμα πολύ λεπτής υφής.

Κάθε σώμα ήταν τυλιγμένο με τρόπο, ο οποίος μοιάζει με στολές ..

ασφαλείας τις οποίες χρησιμοποιούν οι πιλότοι» φαίνεται να υποστήριζε, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950, κάποιος ερευνητής της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, σχετικώς με τους «ιπτάμενους δίσκους» τους οποίους είχαν παρατηρήσει κάτοικοι του….

Νέου Μεξικού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε υπόμνημα προς τον διοικητή του FBI, το οποίο η αμερικανική υπηρεσία έχει παρουσιάσει ηλεκτρονικώς, ο ειδικός πράκτορας, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το γραφείο της Ουάσιγκτον, παρατηρεί εκείνος ο ερευνητής της πολεμικής αεροπορίας είχε μιλήσει με κάποιον άλλο ειδικό πράκτορα του FBI και του είχε πει ότι «είχαν βρεθεί τρις λεγόμενοι ιπτάμενοι δίσκοι στο Νέο Μεξικό».

Στην επικοινωνία του με τον ανώτερο αξιωματούχο του FBI, ο ειδικός πράκτορας τονίζει ότι στα σχόλια του ανώνυμου ερευνητή οι ιπτάμενοι δίσκοι «περιγράφονταν σαν κυκλικού σχήματος, με προεξέχοντα κέντρα, με διάμετρο 152,4 μέτρων. Καθένας ήταν κατειλημμένος από τρία σώματα ανθρώπινης μορφής, αλλά ύψους μόλις ενός μέτρου».

Βεβαίως, τα σχόλια ενός ανώνυμου ερευνητή προς κάποιον άλλο ανώνυμο ερευνητή, όπως τα παρουσιάζει ένας αξιωματικός του FBI δεν προσφέρουν στοιχεία σχετικώς με εξωγήινη παρουσία στη Γη.

Η συγκάλυψη

Πολλοί, όμως, υποστηρίζουν ακόμη ότι πριν από 65 χρόνια στο Ρόζγουελ η αμερικανική κυβέρνηση απέκρυψε την προσγείωση ενός εξωγήινου δίσκου.

Το αρχικό κυβερνητικό σχόλιο σχετικώς με το σκάφος υποστήριζε ότι «αξιωματικός πληροφοριών (…) είχε την τύχη να ανακτήσει έναν δίσκο».

Επόμενη κυβερνητική ερμηνεία, όμως, υποστήριζε ότι το σκάφος ήταν ένα μετεωρολογικό αερόστατο.

Πλέον κάποιος επώνυμος, πρώην πράκτορας μιας άλλης αμερικανικής υπηρεσίας, της CIA, υποστηρίζει ότι η ερμηνεία του μετεωρολογικού αερόστατου είναι μέρος κυβερνητικής συγκάλυψης. «Δεν ήταν μετεωρολογικό αερόστατο.

Ήταν ό,τι αρχικώς σχολίαζαν.

Ήταν ένα σκάφος το οποίο δεν προήλθε από αυτόν τον πλανήτη» σχολιάζει ο πρώην πράκτορας της CIA, ο οποίος υποστηρίζει ότι βρήκε ένα σχετικό αρχείο πληροφοριών στα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας του στο Λάνγκλει.

 πηγη ….i-diadromi

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *