Η Χρυσή Αυγή διαφημίζει το «Corpus Christi»

Υπερπροσέλευση κόσμου αναμένεται σήμερα στη νέα πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Corpus Christi» στο οποίο αντιδρά η Χρυσή Αυγή και διάφορες παρεκκλησιαστικές οργανώσεις, ενώ στο θέμα δεν εμπλέκεται η Εκκλησία της Ελλάδας και ο προκαθήμενος Ιερρώνυμος. Οι αντιδράσεις χθες το βρα΄δυ οδήγησαν σε αναβολή της….
πρεμιέρας αλλά στην πραγματικότητα προσφέρουν δωρεάν διαφήμιση και ντόρο γύρω από το έργο.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα, έχουν δώσει ραντεβού έξω από το θέατρο τα καλλιτεχνικά σωματεία για την περιφρούρηση της παράστασης. Στο μεταξύ, δικογραφία σε βάρος του Χρήστου Παππά, βουλευτή της Χρυσής Αυγής, σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας γιατί χθες το βράδυ στην Ιερά Οδό, στην περιοχή Ρουφ, απέσπασε από αστυνομικούς και απομάκρυνε ημεδαπό, την ώρα που τον προσήγαγαν σε υπηρεσιακό λεωφορείο. Τα επεισόδια και τους ξυλοδαρμούς παρευρισκόμενων καταγγέλουν με ανακοινώσεις τους ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Το βίντεο, που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, δείχνει τον βουλευτή Χρήστο Παππά και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής να επεμβαίνουν την ώρα που οι αστυνομικές δυνάμεις οδηγούσαν στην κλούβα τον συγκεκριμένο άνδρα. Ο βουλευτής και τα άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής απομάκρυναν και απελευθέρωσαν τον προσαχθέντα.

sofokleousin.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *