Cyprus Aid: Πάνω από 20.000 άτομα πρόσφεραν είδη ανάγκης

Πάνω από 20.000 υπολογίζονται τα άτομα, που έδωσαν το «παρών», στη συναυλία Cyprus Aid, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στη Λευκωσία, και στόχευε στη συλλογή τροφίμων και φαρμάκων.

Οι διοργανωτές της συναυλίας, μαζί με δεκάδες εθελοντές, εργάζονται εντατικά για τη διαλογή τού υλικού που έχει μαζευτεί, ώστε να …
καταστεί δυνατό εντός της ερχόμενης εβδομάδας να αρχίσουν να φτάνουν στις αποθήκες των εθελοντικών οργανώσεων, που έχουν επιφορτιστεί με την σίτιση απόρων και στα Κοινωνικά Παντοπωλεία, ο αριθμός των οποίων έχει φτάσει τα 16 σε όλη τη Μεγαλόνησο.

Σε συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο χώρο του παντοπωλείου Λευκωσίας (παλαιό Δημαρχείο), οι δημοσιογράφοι παρακολούθησαν τη διαδικασία διαλογής των τροφίμων, που πρόσφεραν οι Ελληνοκύπριοι. Οι εθελοντές έβγαζαν απ’ τις τσάντες τα αγαθά και τα χώριζαν κατά είδος, ώστε να είναι ευκολότερη η διανομή τους στις ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Η ηθοποιός, Λέα Μαλένη, η οποία μίλησε στη συνέντευξη εκ μέρους των διοργανωτών, είπε ότι δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις πόσοι τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας έχουν μαζευτεί και πόσες οικογένειες και για πόσο χρονικό διάστημα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Ευχαρίστησε, εκτός από τους εθελοντές που συμμετείχαν στην εκδήλωση, και τον κόσμο που προσέφερε βοήθεια και όσους εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν στη διαλογή.

zougla.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *