Τελευταία Νέα

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Cyta

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Cyta, Στάθης Κιττής στον πρόεδρο της Κυπριακής δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, με ήσυχη της συνείδησή του,..
όπως αναφέρε ο ίδιος.

Οπως μεταδίδει το Stockwatch, σε δηλώσεις κατά την αναχώρησή του από το προεδρικό μέγαρο, όπου είχε μεταβεί για να υποβάλει την παραίτησή του, ο κ. Κιττής ανέφερε ότι, όπως είχε υποσχεθεί στον πρόεδρο της δημοκρατίας, παρέδωσε την έκθεση δράσης για τα τελευταία 4 χρόνια που βρισκόταν επικεφαλής του οργανισμού ενώ παρέδωσε και την επιστολή παραίτησής του.

Ερωτηθείς τι του ανέφερε ο πρόεδρος της δημοκρατίας, ο κ. Κιττής είπε πως δεν επιθυμεί να μιλήσει εκ μέρους του προέδρου ενώ σε ερώτηση αν αισθάνεται πικραμένος, αφού είπε πως δεν θέλει να σχολιάσει, πρόσθεσε πως τα πράγματα πρέπει να ολοκληρωθούν ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Σε ερώτηση αν φεύγει με ήσυχη συνείδηση, ο κ. Κιττής είπε ότι ασφαλώς έχει ήσυχη τη συνείδησή του. «Νομίζω ότι δεν έχω τίποτε να κρύψω, ήμουν ανοικτό βιβλίο για όλες μου τις ενέργειες πάντοτε», συμπλήρωσε.

Τέλος, ερωτηθείς αν είναι συγκινημένος, απάντησε λέγοντας ότι «δεν είναι λίγο πράγμα». Σε γραπτή του δήλωση ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος αναφέρει ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Κιττή.

sofokleousin.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *