DAF.ατσίδες υπάλληλοι του Δημοσίου (Ο.Π.Ε) ζητάνε -επίμονα και αφορολόγητα- αποζημιώσεις ΕΦΑΠΑΞ.…

….Και τα ζητούν επίμονα, για συμβόλαια χωρίς ασφάλισμα (κεφάλαιο)!!!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ 04 : Σπουδές στην DAF.ική τέχνη των συνταξιοδοτικών – Έσκασε «Μύτη» ….Μηταράκη!!!

Οι DAF.ατσίδες υπάλληλοι του Δημοσίου (Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών – Ο.Π.Ε.) ζητάνε επίμονα, τα μαλλιοκέφαλά μας!!! Σωστά διαβάσατε. Τις δικές μας τσέπες σημαδεύουν οι….
κοπρίτες DAF.ατσίδες!!!

ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Ο.Π.Ε. (και δεν είναι οι μόνοι): Να καλύψει/ταΐσει το Δημόσιο με ευρά του κράτους -τα χρυσά DAF συμβόλαιά τους- για να πληρώσει σε αυτούς τους προνομιούχους, «παχυλές» αποζημιώσεις ΕΦΑΠΑΞ. Να πληρώσουμε δηλαδή εμείς τα κορόϊδα ….οι φορολογούμενοι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ….που δεν έχουν «κέρβερους» συνδικαλιστές και που παίρνουμε «τρεις κι” εξήντα» εφ” άπαξ στα γηρατειά μας!!!

(Αλήθεια τι ποσοστό να έχει εκεί η ΠΑΣΚΕ;)

Ο Ν. Μηταράκης ….όπου θέλει βλέπει (π.χ ΟΠΕ) -και καλώς- τα συνταξιοδοτικά προγράμματα (DAF) ….Αλλού όμως, κάνει τα στραβά μάτια!!!

Ο κ. Υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ως «γνήσιο τέκνο» του *Τραπεζοασφαλιστικού / Χρηματοοικονομικού κλάδου, θεωρεί…. «φυσικό» να μην βλέπει προς την κατεύθυνση αυτή ….δηλαδή «κάτω από την μύτη του»!
κ. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ….ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ -ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ- ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – http://gge.gov.gr/?page_id=1207 – ….ΟΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΌΣ – ΙΔΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

[– ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΤO DAF (DEPOSIT ADMINISTRATION FUND) ΤΟΥ ΟΠΕ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ) ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ??? ….

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Η “ΜΙΣΗ” ΕΛΛΑΔΑ [ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ….ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ), ΚΛΠ] ….ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ή ΠΑΙΡΝΕΙ- «ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ» ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ/ΑΜΟΙΒΕΣ;;; (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!)

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΠΟΥ ….ΚΑΙ Η «ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ – http://gge.gov.gr/?page_id=1207 – »ΜΕ ΟΛΕΣ -ΠΡΙΝ- ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΤΗΣ ΑΦΗΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ «ΧΩΘΗΚΕ» -Ο κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ- ΣΤΗ ΜΕΣΗ;;; ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΘΛΙΑ «ΚΟΛΠΑ» ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ -ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ- ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;; ΦΕΡΤΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2.000, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ …

ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. -ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ «ΣΤΥΛΩΣΕΙ»

ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΤΕ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ….ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ DAF.ατσίδες ….ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΣΑΣ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΈΣ ΣΑΣ -ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ -ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ- ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
….ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΕ κ. ΜΗΤΑΡΑΚΗ. ….ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΘΑ) -ΑΠΟ ΕΣΑΣ- ΤΟΥ κ. ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ….ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο κ. Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ) ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΝΑΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ DAF!!! ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΛΕΙΑ!!!!
ΑΘΗΝΑ 07.02.2014

[ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ]

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΠΥ: Είχαν άδικο ο Πάγκαλος και όλοι οι τροϊκάνοι πωλητές, όταν λαλούσε, ότι είναι ευλογία η τρόϊκα???? Αυτοί ρε σεις, περισσότερα τρώνε τώρα με τους τροϊκάνους, απ΄ ότι έτρωγαν πριν!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *