ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ Daily Mirror ΣΗΜΕΡΑ

Mamma Mia, είναι Σκόπελο, Ελλάδααπό τον Lawrence Webb, Daily Mirror 23/07/2011Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς Αυξήστε το μέγεθοςΤιτίβισμα
Η κόρη μου είχε επιμείνει στην ανάβαση προς την κορυφή του Αγίου Ιωάννη – περισσότερο γνωστή ως το εκκλησάκι στην ταινία blockbuster Mamma Mia! – Για δεύτερη φορά κατά τη….
διάρκεια μας που διαρκεί μία εβδομάδα παραμονής στο ελληνικό νησί της Σκοπέλου.
Έτσι, 198 απότομα σκαλοπάτια αργότερα, ήμασταν εκεί, με θέα το Αιγαίο, αναρωτιέστε πού Meryl Streep, τον Pierce Brosnan, Colin Firth και τον υπόλοιπο καστ είχε σταθεί, και προσθέτοντας τα ονόματά μας στα βιβλία των επισκεπτών.
Η κόρη μου Άννα ενθουσιάστηκε με προσκύνημα της σε ένα από τα σημεία του νησιού που εμφανίζεται στην αγαπημένη της ταινία. Ήμουν απλώς απεγνωσμένα να πάρει πίσω για να μας βίλα με την πανοραμική θέα στη θάλασσα και το νησί της Σκιάθου γειτονικές χώρες.Διαφήμιση>>
Το Mamma Mia! παρεκκλήσι ήταν ακριβώς στη γωνία (OK, πολλές γωνίες, πολλοί από αυτούς στροφές φουρκέτα) από Villa Maria O όπου μέναμε.
Υπάρχουν διάφορες άλλες Mamma Mia! προσκυνήματα σε όλο το νησί, συμπεριλαμβανομένων Καστάνη, Αμάραντος και το Λιμνονάρι. Στο Γλυστέρι υπάρχει μια καμάρα που κάνει μια guest εμφάνιση στην ταινία. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι τα σύνολα όλων πάει – αλλά είναι εύκολο να φανταστεί κανείς Μέριλ, Pierce και Colin περιφέρεται γύρω από αυτό το όμορφο νησί.
Meryl είναι γνωστό ότι έχει φάει στο Αγνάντι στη Γλώσσα, το οποίο ήταν επίσης κοντά, όπου μείναμε.
Έχει επαινεθεί από την τηλεόραση σεφ Antonio Carluccio, και δεν είναι η μοναδική top-notch εστιατόριο στην πόλη αυτή-that’s-πραγματικά σε ένα χωριό.
Λίγα πόρτες μακριά από Αγνάντι είναι το ελαφρώς φθηνότερη Μαϊστράλι, όπου τέσσερις από μας έφαγε για € 50, κρασί και δωρεάν γλυκά.
Μεγάλο μέρος της Γλώσσας κρέμεται από ένα λόφο, με ελικοειδή στενά δρομάκια προσβάσιμες με τα πόδια, γαϊδούρι ή μοτοποδήλατο. Tiny φορτηγά μπορούν ακριβώς για συμπίεση από … αν και θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την οργή του μια οργισμένη ιδιοκτήτη γάιδαρο προσπαθεί να πάει ο άλλος τρόπος.
Γλώσσα ήταν ένα διάσημο στέκι των πειρατών μερικούς αιώνες πριν – που μας οδήγησε σε ένα από τα πιο παράξενα αξιοθέατα του νησιού έχει να προσφέρει. Εκτός από μια δύσκολη διαδρομή που κατευθύνθηκε προς τους τάφους των πειρατών σε σεντούκια.
Τελικά μας Fiat Panda μπορεί να πάει πιο πέρα ​​και θα περπατήσει πάνω σε λόφο, σε σκηνοθεσία λευκά βέλη και τρεις αρχαίοι τάφοι, σκαλισμένο βαθιά στην στερεή πέτρα, που χαρακτηρίζεται από μεγάλο ογκόλιθοι.
Είναι βαθιά στην ύπαιθρο, με θέα σε ένα μοναστήρι κάτω και να φαίνεται περίεργο μέρος για να θάψει ένας πειρατής (τι είναι λάθος με ντουλάπι Davy Jones είναι;). Αρκετά ένα καλό μέρος για να κρυφτεί ο θησαυρός των πειρατών όμως.
Επίσης, τόλμησε να το άλλο άκρο του νησιού – για την πρωτεύουσα, Χώρα Σκοπέλου, η οποία είχε πιο όμορφα στενά δαιδαλώδη δρομάκια – και πολύ περισσότερο από ό, τι κίνηση που είχαμε συνηθίσει σε λίγες μέρες.
Υπάρχει καλή δημόσια συγκοινωνία, αλλά θα πρέπει να περπατήσει πάνω ή προς τα κάτω για να όπου κι αν ελπίζουμε να καταλήξουμε, έτσι ώστε η μίσθωση ενός αυτοκινήτου είναι λογικό.
Και παρά την έκκληση μου για να πάρετε μια σαρκωμένο 4×4, το Panda αντιμετώπισαν αξιοθαύμαστα με τις φουρκέτες και ήταν αρκετά στενά και αρκετά σκληρή για να κινηθείτε γύρω από το ανώμαλο λωρίδες που οδήγησαν στη βίλα μας.
Αλλά ένα μεγάλο μέρος του χρόνου που ήταν δύσκολο να μας σύρετε μακριά από την εκπληκτική θέα από το Villa Maria O, με τα δάση στα αριστερά μας, το Αιγαίο και τη Σκιάθο μπροστά μας, τη Γλώσσα και προς τα δεξιά.
Για να μην αναφέρουμε μικρή πισίνα που είναι ιδανική για μια οικογένεια. Και τα τρία υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο είχε air-con (όπως έκανε και το τεράστιο σαλόνι) και μπαλκόνια – δύο δωμάτια είχαν παρακείμενα μπαλκόνια και χώρο για ένα τραπέζι και καρέκλες, έτσι περάσαμε πολλά βράδια βλέποντας τον ήλιο να δύει.
Υπάρχει μια μεγάλη κουζίνα στη βίλα και μπορείτε να πάρετε πιο φρέσκα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ Γλώσσα – και λαχταριστά Σκόπελο τυρόπιτες και γλυκά σε αρτοποιείο της Γλώσσας, αν και κάναμε μία φορά το αυτοκίνητο σε ένα σούπερ μάρκετ Carrefour στη χώρα της Σκοπέλου, όπου υπήρχε λίγο περισσότερη επιλογή και πολλά στοιχεία ήταν λίγο φθηνότερη.
Την τελευταία μέρα μας στη Σκόπελο θα περίμεναν το πλοίο να φτάσει στο Λουτράκι (κάτω Γλώσσα – δεν υπάρχει αεροδρόμιο στο νησί, το πλησιέστερο είναι στη Σκιάθο), όταν αποφάσισα να κάνω το τελευταίο κομμάτι μου στα αξιοθέατα και να ελέγξετε έξω μερικά ρωμαϊκά ερείπια από 200 π.Χ. περίπου.
Προφανώς έχω χάσει για να τα βρει και κατευθύνθηκε από μια ελληνική οικογένεια το μεσημεριανό γεύμα. Καθώς περπατούσα πίσω από τα ερείπια που μου πρόσφερε καλαμάρι («Εμείς θα αλιευθούν χθες το βράδυ”) και όπως μπαίνει μέσα, η κυρία του σπιτιού τραβήχτηκε μέσα και βγήκε με ένα παγωμένο κουτάκι μπύρας Mythos να το πλύνετε κάτω με .
Ελληνική φιλοξενία στα καλύτερά της …
Θέλω να πάω πίσω στο Mamma Mia! νησί;

http://skopelos-news.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *