Πτυχίο Γαλλικών DALF C1: εντατικά μαθήματα προετοιμασίας με δόση διδάκτρων από 99€.

Εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας για το πτυχίο Γαλλικών DALF C1 με πολύ χαμηλά δίδακτρα.

Εύκολη πρόσβαση από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής. Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριος 2012.

Όλο και περισσότεροι ενήλικες που γνωρίζουν Γαλλικά σε βασικό επίπεδο και είναι κάτοχοι πτυχίου DELF B2 επιδιώκουν να τα βελτιώσουν και να αποκτήσουν μία πιστοποίηση Γαλλικής γλώσσας ανώτερης βαθμίδας (DALF C1).

Τα ταχύρυθμα μαθήματα σε τμήματα που συγκροτούνται από μία εξειδικευμένη, καλά οργανωμένη και πιστοποιημένη σχολή Γαλλικών για ενήλικες είναι σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προετοιμαστεί ο υποψήφιος για τις εξετάσεις DELF και DALF.

Επιπλέον, η συμμετοχή σε ένα τμήμα μειώνει δραστικά το κόστος της εκπαίδευσης, καθώς αυτό επιμερίζεται μεταξύ των σπουδαστών που συμμετέχουν.

Ένα άλλο πλεονέκτημα ενός καταξιωμένου φροντιστηρίου Γαλλικής γλώσσας για ενήλικες είναι ότι οι καθηγητές είναι αυστηρά επιλεγμένοι και αποδεδειγμένης ικανότητας και εμπειρίας, ενώ και το περιβάλλον ενός φροντιστηρίου που διαθέτει ένα συγκροτημένο πρόγραμμα σπουδών μεγιστοποιεί την απόδοση ενός καθηγητή και του επιτρέπει να αναπτύξει περαιτέρω τις δεξιότητές του.

Η σωστή επιλογή μίας σχολής ξένων γλωσσών που να είναι εξειδικευμένη στα ταχύρρυθμα προγράμματα Γαλλικής γλώσσας για ενήλικες μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ενήλικες σπουδαστές να πετύχουν τους στόχους τους σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με ότι ισχύει για τα παιδιά, ένας ενήλικος δε διανοείται καν ότι θα ξοδέψει 3-4 χρόνια για να φτάσει στο DELF B2 και άλλα τόσα για το DALF C1.


Τα κέντρα ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ, εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Γαλλικής γλώσσας σε ενήλικες, προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να προετοιμαστούν για τα πτυχία DELF και DALF σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες επιλογές των ενηλίκων για εντατική προετοιμασία DELF και DALF.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας σπουδαστής που βρίσκεται σε επίπεδο B2 καλύπτει όλη την ύλη για το DALF C1 σε ένα μόνο ακαδημαϊκό έτος (8 μήνες).

Ένα άλλο στοιχείο που σίγουρα παίζει ρόλο στην επιλογή φροντιστηρίου Γαλλικών είναι το κόστος. Κάθε ενήλικος που θέλει να μάθει Γαλλικά είναι λογικό να αναζητήσει τις καλύτερες προσφορές για την εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση προσφέρει το πρόγραμμα προετοιμασίας DALF C1 με πολύ χαμηλά δίδακτρα (9 δόσεις των 99€ συν την εγγραφή και επιπλέον έκπτωση για εφάπαξ εξόφληση).


Όλα τα προγράμματα ξένων γλωσσών που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύονται από Γραπτή Εγγύηση Τήρησης Χρονοδιαγράμματος: σε περίπτωση υπέρβασης του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος που δεν θα οφείλεται:
     – σε επιθυμία του ίδιου του σπουδαστή
     – σε υπαιτιότητα του εξεταστικού φορέα (αλλαγή στη μορφή ή την 
        ημερομηνία των εξετάσεων κλπ)
     – σε ανώτερη βία
η Ευρωδιάσταση δεσμεύεται να προσφέρει στο σπουδαστή τους επιπλέον μήνες φοίτησης δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Γαλλικής γλώσσας για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr 

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300, 210-6000.170, 210-65.10.100, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή, Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210 3301110 και Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ. 210-38.44.888) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αθήνας (π.χ. Αμπελόκηπους, Γκύζη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον, Πετρούπολη, Νέα Λιόσια, Περισσό, Πευκάκια, Βοτανικό κλπ).

Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Παλλήνη κλπ) μπορούν να απευθυνθούν είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (απέναντι ακριβώς από την πλατεία, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός).

Εάν μένετε στα Δυτικά προάστια ή στα προάστια και περίχωρα του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον, Ρέντη, Ελευσίνα κλπ) έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό αλλά και στη στάση Εσταυρωμένου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *