Ισπανικά για ενήλικες – Προετοιμασία για το πτυχίο Ισπανικών DELE Intermedio B2 – Προετοιμασία DELE από επίπεδο Α2

*** Εως 75% έκπτωση 
στα δίδακτρα***
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Ισπανικής γλώσσας σε ενήλικες, προσφέρουν στους σπουδαστές με γνώσεις Ισπανικών επιπέδου Α1, ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας για το DELE Intermedio, το οποίο καλύπτει τα επίπεδα Α2, Β1 και Β2 μέχρι το Νοέμβριο 2015.

Νέα τμήματα: Μάιος 2015.


Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Ισπανικής γλώσσας για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300,  για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210-3301110 και Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ. 210-3844888 ή 210-3301300) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό (metro / ηλεκτρικός Ομόνοια και μετρό Πανεπιστήμιο) όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αττικής (π.χ. Περιστέρι, Πειραιά, Κυψέλη, Αμπελόκηπους, Γκύζη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Γουδί, Καισαριανή, Νέα Ελβετία, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον, Νίκαια, Πετρούπολη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κλπ). Βρίσκονται πολύ κοντά στην ΑΣΟΕΕ, το Παιδαγωγικό και τη Νομική, ενώ πολύ εύκολη είναι και η πρόσβαση από Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνιούπολη, Ιατρική / Οδοντιατρική, ΠΑΠΕΙ, ΤΕΙ Αθήνας, Πειραιά και Νοσηλευτικής (Λ.Αθηνών) και Γεωπονική.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *