Κ.Ήσυχος: “Βύσματα τέλος στο στρατό – Eίμαστε στη σκέψη και ανάλυση του περιεχομένου της θητείας”

“Δώσαμε ένα τέρμα προσωρινό και όχι συνολικό σε αυτό που ονομάζουμε βύσμα και ακόμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι σε ό,τι έχει γίνει”, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Κ. Ήσυχος και
προσέθεσε πως πρέπει να έχουμε θεσμικά πλαίσια τέτοια που να διασφαλίζουν την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα της νεολαίας.

“Το σύνθημα είναι βύσματα τέλος στο στρατό”, τόνισε, ενώ σημείωσε πως “ο νέος να ανοίξει την ιστοσελίδα των Ενόπλων Δυνάμεων να δει σε ποια κατηγορία κοινωνική μπαίνει κτλ.”

“Οι μεταθέσεις που έγιναν, δεν είναι τιμωρία”, είπε και προσέθεσε οτι “είμαστε στη σκέψη και ανάλυση του περιεχομένου της θητείας”.

Ερωτηθείς αν το υπουργείο χρειάζεται περισσότερα χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό, είπε πως δεν υπάρχει υπουργός που θα σας πει πως δεν χρειάζονται περισσότερα χρήματα.

Παράλληλα, αναφερθείς στα αναδρομικά των ένστολων, είπε πως είναι ένα θέμα που συζητάει με το υπουργείο Οικονομικών και για αυτό “δεν μπορεί”, όπως είπε, “να είναι λαϊκιστής και να πει συγκεκριμένη ημερομηνία”.

“Θα τα δώσουμε και θα εκπληρώσουμε τη δέσμευσή μας”, υπογράμμισε, ενώ τέλος είπε πως εξετάζεται το κλείσιμο στρατοπέδων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *