Eπιμένω να μένω στην πλατεία Βικτωρίας

Γράγει Στέλιος Μάινας

Στις ερωτήσεις των φίλων αν αισθάνομαι ασφαλής και πώς κυκλοφορώ, απαντάω οργισμένα, πλήττοντας τη μικροαστική νοοτροπία, που υποτίθεται δεν…
 έχω εγώ ο «προοδευτικός».

Επιμένω να μένω στην πλατεία Βικτωρίας παρά τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών των συμμοριών στην παρακάτω γωνία, παρά τα καλάσνικοφ που κροτάλιζαν δυο στενά απ’ το σπίτι μου, αφήνοντας πτώματα στην άσφαλτο.

Επιμένω να μένω στην πλατεία Βικτωρίας, παρά τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις των διαμερισμάτων όλης της περιοχής, και των κλοπών που θύμα τους τουλάχιστον τρεις φορές έχει πέσει και η γυναίκα μου.

Επιμένω να μένω στην πλατεία Βικτωρίας, παρά την -πρώτα περιστασιακά και τώρα μόνιμη- οσμή της αμμωνίας, έξω απ’ την είσοδο της πολυκατοικίας μου, των διπλανών στενών, της πλατείας, της ζωής μας.

Γιατί επιμένω να μένω στη πλατεία Βικτωρίας;
Γιατί θέλω να είμαι κοντά σ’ αυτά που συμβαίνουν στη πατρίδα μου, γιατί θέλω να νιώθω την ανάσα -έστω και βρώμικη- της πόλης που αγαπάω, γιατί μου αρέσει η ποικιλία της, η ζωντάνια της, η φασαρία της, γιατί μ’ αρέσει να βλέπω την κυρα Μαρία να σέρνει το καροτσάκι της λαϊκής με τη φλεβίτιδα της, γιατί θέλω να συμπαραστέκομαι στην Άννα με το απέναντι κομμωτήριο που βαράει μύγες, και τον Κώστα στο διπλανό καλλυντικάδικο που μετά από δυο χρόνια απραξίας αναγκάστηκε να το δώσει για να γίνει ένα ακόμα Paki.

Γιατί θέλω να νιώθω πώς δεν θέλω να αλλάξει τίποτα στη ζωή που σχεδίασα, να συνεχίσω να είμαι ένας απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους.

Κι όταν οι μετανάστες μας χτύπησαν τη πόρτα, τους δέχτηκα σαν δικούς μου ανθρώπους, σαν τους γείτονες που έχουν την ανάγκη μου και χρίζουν της προσοχής μου…

Δεν είχε ακόμα στεγνώσει το μελάνι της υπεράσπισης και της αλληλεγγύης μου για τους 300 απεργούς πείνας, όταν την Παρασκευή το βράδυ στις 8, έβγαλα το σκύλο μου την καθιερωμένη του βόλτα, μια ευκαιρία να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τους φίλους μου. Δεν είχα απομακρυνθεί πενήντα μέτρα απ’ το σπίτι μου, μιλώντας με κάποιον φίλο στο κινητό, όταν αισθάνομαι κάποιον από πίσω, να μου τραβάει το κινητό απ’ το χέρι. Μόνο που το δικό μου χέρι, αντανακλαστικά σφίγγει, και ο νεαρός μελαμψός άντρας με κοιτά σαν να μη πιστεύει πώς εγώ αντιστέκομαι…

Μου το αρπάζει, τελικά, και τρέχει, αλλά και πάλι, προς μεγάλη του έκπληξη, τον φτάνω φωνάζοντας συγχρόνως βοήθεια… Και τότε, αντί για βοήθεια, γίνεται το αδιανόητο.

Από το δρόμο πετάγονται πέντε -προφανώς συμπατριώτες του- που ρίχνουν με μίσος, με κατεύθυνση το κεφάλι μου, δυο γεμάτα μπουκάλια μπύρας, βρίζοντας με συγχρόνως. Ευτυχώς, και τα δυο μπουκάλια μπίρας δεν βρήκαν το στόχο τους, κατέληξαν όμως στη τζαμαρία του απέναντι μαγαζιού ανοίγοντας τρύπα σε κρύσταλλο ασφαλείας δώδεκα χιλιοστών…

Οι φίλοι του αστόχησαν γιατί τυχαία βρέθηκαν δυο έλληνες και τους κράτησαν με κίνδυνο της ζωής τους. Δυο έλληνες με έσωσαν από τον ιδιότυπο λιθοβολισμό και από το σίγουρο λιντσάρισμα μου, αφού δυο από αυτούς μου έδειξαν πως κουβαλούν μαχαίρι και καλά θα έκανα να το βουλώσω, κινούμενοι απειλητικά εναντίον μου. Και τους ευχαριστώ δημόσια. Δυο Έλληνες τους σταμάτησαν ανάμεσα σε ένα πλήθος τουλάχιστον διακοσίων ανθρώπων, ως επί το πλείστον αλλοδαπών, που βρίσκονταν αδρανείς και αμετοχοι σε απόσταση το πολύ δέκα βημάτων από ένα περιστατικό ακραίας βίας, από μια απόπειρα ανθρωποκτονίας, γιατί αυτός ήταν ο στόχος τους.

Όταν είσαι ζεστός δεν συνειδητοποιείς τον κίνδυνο, παρ όλα αυτά είδα και προσπαθώ να εξηγήσω το μίσος στα βλέμματα αυτών των ανθρώπων, που δεν ηξερα και δεν τους είχα κάνει τίποτα.

Ένιωσα ένας έλληνας που σώζεται από έλληνες στο σπίτι του, και ξαφνικά ένιωσα σαν να με διώχνει ο τόπος μου, σαν να μην τον αναγνωρίζω πια, κι ένιωσα έκθετος σε μια διογκούμενη και χωρίς στόχο και κατεύθυνση οργή, που ελπίζω να διαψευστώ, αλλά φοβάμαι πως θα ‘χει πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Απευθύνθηκα στην αστυνομία, και υπέβαλλα μήνυση, μόνο και μόνο για να θυμάμαι πώς δεν έμεινα μετέωρος και αδρανής, και πήρα την καθιερωμένη απάντηση, «φταίει η ανοχή μας».

Και αναρωτιέμαι, πού είναι η Αστυνομία που εγώ σαν καλός φορολογούμενος πολίτης πληρώνω για να με προστατεύει;

Και αναρωτιέμαι εγώ ο αφελής, γιατί όταν γίνεται πορεία και διαμαρτυρία, πλήθη και στίφη αστυνομικών εμφανίζονται παντού, κι αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχει καταστολή και όχι πρόληψη, κι αναρωτιέμαι τι ακριβώς κάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη» για τον πολίτη του Ιστορικού κέντρου,

Αλλά, πάλι, δεν αναρωτιέμαι, καθώς είναι πασίδηλο πως αυτοί που μας κυβερνάνε ούτε μένουν ούτε έχουν περάσει ποτέ, ούτε και πρόκειται, από την πάλαι ποτέ ένδοξη γειτονιά μου, και νυν γκέτο απελπισμένων και αποκλεισμένων όλων των φυλών και των χρωμάτων.

Πριν από μερικές μέρες έγραψα ένα κείμενο συμπαράστασης στους απεργούς πείνας. Που αγωνίζονται για το αυτονόητο, να τους αντιμετωπίζουν σαν ανθρώπους.

Μετά το γεγονός, εδραιώθηκε ακόμα πιο σταθερή η άποψή μου πως τους κυνηγημένους δεν τους κυνηγάς, τους εξαθλιωμένους δεν τους εξαθλιώνεις, τους βοηθάς, γιατί μόνο στους καιρούς της βαρβαρότητας αποδεικνύεις ποιος είσαι και τι δουλειά έχεις σ’ αυτό τον κόσμο.

Home 2018

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

31 Comments

 1. Ανώνυμος

  Εύγε στους δύο Έλληνες, πράγματι ΕΛΛΗΝΕΣ!

  Κύριε Μάινα, ελπίζω κάποια στιγμή να αντιληφθείτε πως στηρίζοντας τους λαθρομετανάστες, στηρίζετε τη μαφία των δουλεμπόρων, των ναρκεμπόρων, των σωματεμπόρων, των λαθρεμπόρων, των εμπόρων ανθρωπίνων οργάνων, των εμπόρων παιδιών προς παιδόφιλους…

  Είμαι σίγουρη πως δεν είναι πρόθεσή σας κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να αντιληφθείτε τι κακό κάνετε άθελά σας στους ίδιους τους λαθρομετανάστες που είναι βορρά στην παραπάνω μαφία. Τι κακό κάνετε στους νόμιμους μετανάστες. Τι κακό κάνετε στους πρόσφυγες. Και τέλος τι κακό κάνετε άθελά σας, και είναι το χειρότερο για μένα, στους Έλληνες…

  Στους Έλληνες που καθημερινά καταληστεύονται. Στους Έλληνες που καθημερινά ξυλοκοπούνται ή και δολοφονούνται. Στις Ελληνίδες (ακόμη και υπέργηρες) που καθημερινά βιάζονται. Στους Έλληνες που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί όσο εσείς που βρέθηκαν δίπλα σας δύο ΈΛΛΗΝΕΣ που έσπευσαν για βοήθεια με έκδηλη αυτοθυσία. ΈΛΛΗΝΕΣ από αυτούς που καθημερινά καθυβρίζονται χυδαία ως "ρατσιστές" από μία πραγματικά ρατσιστική και άκρως φασιστική μειοψηφία… Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας κύριε Μάινα.

  Σας εύχομαι περαστικά και ελπίζω να μην αντιμετωπίσετε ξανά εσείς ή η οικογένειά σας κάτι παρόμοιο.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΣΤΕΛΙΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΞΥΛΟΥ ΔΕΝ
  ΦΤΑΝΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ,
  ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ!

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Το προβλημα με τους λαθρομεταναστες το ξερουμε.
  Με ενοχλει και εμενα οπως και πολλους αλλους!
  Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τον βριζετε τον ανθρωπο!
  μια χαρα μιλαει!
  Και να μην ξεχναμε οτι αυτοι που εχουν την ευθηνη για αυτο που γινεται δεν ειναι οι μεταναστες!
  Ειναι οι πολιτικοι που εμεις ψηφισαμε………….

  Ηλιας

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΜΑΙΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΣΚΥΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΑΙΝΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ…ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ…<…

  Reply
 5. ellinida.g

  Τελικά μυαλό δεν βάλατε ακόμα? Μόνος σας είπατε κ.Μαινα οτι βλέπατε το μίσος στα μάτια τους και τονίσατε οτι 2 Έλληνες σας έσωσαν. ΈΛΛΗΝΕΣ! Λυπάμαι παρα πολύ για το διανοητικό σας επίπεδο και οτι δεν έχετε καταλάβει οτι οι λαθρομετανάστες δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα λόγω εξαθλίωσης αλλά τους έφεραν για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Να αποδομήσουν την ελληνική κοινωνια! Επίσης λυπάμαι που είστε δημόσιο πρόσωπο και εκφράζετε αυτές τις επικίνδυνες απόψεις σας. Εύχομαι να σας ξανατύχει παρόμοιο πειστατικό μέχρι να βάλετε μυαλό μπας και αντιληφθείτε τί συμβαίνει στη χώρα μας.

  Reply
 6. Ανώνυμος

  Κάθε μέρα ληστευονται εκατοντάδες άτομα από λθρομετανάστες, αλλά μόλις βουτήξανε το κινητό του καραγκιόζη του Μάϊνά έγινε χαμός.

  Reply
 7. Ανώνυμος

  Καλά να πάθει ο Μάϊνας και όλοι αυτοί που υποστηρίζουν τα σαβούρια που έχουν μαζευτεί στην πατρίδα μας.

  Reply
 8. Ανώνυμος

  οι Γερμανοι καταδικασαν τον πολυπολιτισμο,πριν λιγο καιρο το ιδιο και οι Αγγλοι,χωρισ μαλιστα να ειναι η τουαλετα της Ευρωπης,η θολοκουλτουριαριδες της Ελλαδας δεν βαζουν μυαλο ή δεν τουσ αφήνουν να βαλουν,τι να λεμε ,αν δεν ηταν οι 2 Ελληνες εκει ίσως τωρα να ειχε κηδεία η οικογένεια του,θα λεγαν τα ίδια ? θα συνεχιαζαν να μενουν εκεί , θα άλλαζε δραματικα η ζωή τους? τι θα μας έλεγαν οι υπολοιποι θολοκουλτουριαριδες…δεν εχει να κανει με κομματα λεει καποιοσ αναγνωστης ποιο πανω ,αν μη τι αλλο λεω εγω! συριζα, πασοκ και η μεγαλυτεη μεριδα του κκε στηριζει την κατασταση αυτη. ειχαν μίσος στα μάτια λεει? απο τι προέρχεται το μίσος αυτο κυριε Μαινα?

  Reply
 9. Ανώνυμος

  Άμεση απέλαση της κυβέρνησης του ΔΝΤ και των πολιτικάντηδων που ψήφισαν υπέρ του μνημονίου. Όλοι τους στην Αμερική και στους λαθρομετανάστες συνοδεία έώς τα σύνορα με τις Ευρωπαικές χώρες και χαρτιά για να πάνε σε όποια χώρα τηε ΕΕ θέλουν. Τότε να δείς πως θα βρεθεί λύση για την φύλαξη των συνόρων μας. ..

  Reply
 10. Ανώνυμος

  ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
  ΜΕΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΛΙΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΘΑ ΣΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ.
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΟΜΟΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕς ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.

  Reply
 11. Ανώνυμος

  ρε ο ανθρωπος λεει αυτα που εζησε και τα πιστευω του και εσεις ολο βριζετε .ο αθενας εχει την αποψη του ας σεβαστουμε την αποψη του και να ενωθουμε σαν μια γροθια αστε τα κομματα απεξω για μια φορα και τους χαρακτηρισμους αριστεροι πασοκοι νδ,λαοι κλπ,αυτοι εχουν συμφεροντα και δρουν οπωςτους συμφερει .το θεμα ειναι να αποβαλλουμε την ταμαμπελα που κουβαλαμε .ελληνες ειμαστε και θελουμε να ζησουμε στην χωρα μας ασφαλεις ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΝΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗς ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΕΛΕΥΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

  Reply
 12. Ανώνυμος

  Απίστευτος ο τύπος. Δεν είναι δυνατό να τα εννοεί αυτά που λέει. Αν ήταν η γυναίκα του η κόρη του βιασμένη και δολοφονημένη από αυτά τα μαύρα καθάρματα τότε θα μας έλεγε το ίδιο;
  Εγώ πάντως βάζω στοίχημα ότι μας δουλεύει ολους και ότι όχι απλά δε θα συνεχίσει να μένει στην βικτώρια, αλλά ούτε που θα ξαναπεράσει από εκεί.
  Δεν ήμουν ρατσιστής αλλά με κατάντησαν.

  Reply
 13. Ανώνυμος

  ΡΕ ΜΑΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!ΤΗΝ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ!!

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!

  ΑΛΛΑ Ο ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΣΧΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ….

  Reply
 14. Ανώνυμος

  ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ,ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΡΦΕΣ ΚΥΜΜΑΤΟΣ….ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ …..

  Reply
 15. ΠΕΤΡΟΣ

  ΤΟΥ ΜΑΪΝΑ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ.
  ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ;

  Reply
 16. Ανώνυμος

  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ
  ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΦΑΝ
  ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ….
  (ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ)

  SYRIZOFASISTS= IQ RADIQIOU!

  Reply
 17. Ανώνυμος

  14 Φεβρουαρίου 2011 10:49 π.μ.
  "ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ;"

  Ououououxaxaxaxxaxxa

  Reply
 18. Ανώνυμος

  POSO MALAKAS PREPI NA ISE GIA NA KATALAVIS TI SINVENI GIROSOU: AUTI EINE SAN TIS POUTANES POU TIS DERNOUN I TAVATZIDES KAI AUTES EPIMENOUN NA TOUS AGAPOUN TOUS TAVATZIDES: ERE AUTO INE NEOELLINIKO MNIALO NA PATE KAI STO 8EATROTOU KAI NA KTIPATE PALAMAKIA

  Reply
 19. Ανώνυμος

  ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΟΧΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟ ΚΑΝΑΚΗ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.

  Reply
 20. Ανώνυμος

  Ο ΜΑΪΝΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ALPHA, ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ…ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΣΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΜΑΪΝΑ; ΣΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;

  Reply
 21. Ανώνυμος

  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ! ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ;

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *