Τελευταία Νέα

Eστιατόριο προσλαμβάνει μόνο δίδυμους σερβιτόρους!

Στη Μόσχα ένα νεόκοπο εστιατόριο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ντόπιων όχι τόσο για το μενού και το design όσο για την απόφαση του ιδιοκτήτη του να προσλαμβάνει στο προσωπικό μόνο δίδυμους!…

Ο Alexei Khodorkovsky σκέφτηκε να ποσελκύσει επιπλέον πελάτες όχι βασιζόμενος σε γκουρμέ πιάτα ή μοναδικά κοκτέιλ αλλά προσλαμβάνοντας σερβιτόρους, bartenders και σεφ που όλοι τους έχουν έναν δίδυμο αδελφό. 
Έτσι στο «Twin Diner Stars» απασχολούνται υπάλληλοι σε όλα τα πόστα που ανά δύο μοιάζουν απόλυτα μεταξύ τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των θαμώνων.

Επιπλέον οι δίδυμοι του καταστήματος ντύνονται πανομοιότυπα έτσι ώστε δύσκολα ξεχωρίζουν με αποτέλεσμα να προκαλούνται διάφορα χιουμοριστικά επεισόδια μεταξύ αυτών και των πελατών. «Αυτό άλλωστε είναι το μυστικό του εστιατορίου.

Ο κόσμος που έρχεται εδώ όχι μόνο να φάει καλά και να περάσει λίγες ώρες χαλαρά χωρίς σκοτούρες, αλλά να διασκεδάσει κιόλας με τις εικόνες που δημιουργούνται από το προσωπικό», λέει ο ιδιοκτήτης. 
Ο τελευταίος μάλιστα λέει ότι ήταν πολύ δύσκολο να βρει δίδυμα για όλα τα πόστα του εστιατορίου και πλήρωσε αδρά γι’ αυτό. Οι πωλήσεις ωστόσο που αυξήθηκαν κατακόρυφα τον έχουν αποζημιώσει και με το παραπάνω μέχρι τώρα.
perierga.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *