Eπίθεση στους ταξιτζήδες και τις συντεχνίες και στήριξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από τον Γ.Παπανδρέου

Επίθεση στους ιδιοκτήτες ταξί και “σε κάθε λογής συντεχνία” και στήριξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ περιελάμβαναν τα βασικά σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής, προς την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
«Ποτέ δεν φοβηθήκαμε να τα….
βάλουμε με συντεχνίες», ανέφερε, «αυτή είναι η συνεπής στάση απέναντι σε μία κοινωνία την οποία το πολιτικό σύστημα είχε εθίσει σε μία ωραιοποίηση της πραγματικότητας».

Κάνοντας ειδική μνεία στους ιδιοκτήτες ταξί, ο Παπανδρέου ξεκαθάρισε πως «είναι σταθερή η θέση μας για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων με κανόνες» και η ίδια θέση ισχύει και για τον κλάδο των ταξί, διαβεβαιώνοντας ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να συνεχιστεί ο διάλογος.

«Η απελευθέρωση θα γίνει πράξη, τόνισε και απηύθυνε κάλεσμα στους ιδιοκτήτες για συνεργασία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αντιπαράθεσης. Θα ακούσει η κυβέρνηση. Καλώ τους ιδιοκτήτες να συνεργαστούν σε μια κρίσιμη περίοδο. Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Θα προχωρήσουμε με στόχο να καταλήξουμε σε ένα πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών των ταξί», τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

Τα εύσημα στους βουλευτές του κόμματός του, απέδωσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του, τονίζοντας ότι έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον απέναντι στον ελληνικό λαό, αγνοώντας τις απειλές και τις λοιδωρίες.

«Είμαι υπερήφανος για την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ… για τη δική σας επιλογή και τη δική μας στάση», τόνισε ο Παπανδρέου και μίλησε για άλλο πρότυπο πολιτικής λειτουργίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *