ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ EKΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ…

“ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ”!!!

ΒΙΝΤΕΟ

Οργή των πολιτών στην εγκαταλελειμμένη Δυτική Αττική, στο Περιστέρι, στο Ίλιον κλπ. κατά της κυβέρνησης, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στον απόηχο της βοής των ορμητικών χειμάρρων που έπνιξαν ολόκληρες περιοχές στις οποίες τα έργα υποδομής και αποστράγγισης έχουν σταματήσει από το 2009.


Μια οργή που ξεσπούσε στο πρόσωπο όποιου κυβερνητικού στελέχους τους πλησίαζε όπως ο υπουργός Εσωτερικών Ντινόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές στο Περιστέρι, ενώ αντίθετα ο Σαμαράς, αρκέστηκε να πάει στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, αφού είναι βέβαιο ότι δύσκολα θα γλίτωνε από την οργή των πολιτών ειδικά μετά τις απίστευτες δηλώσεις που έκανε.

“Φτάνει, πιά! Φύγετε αρκετό κακό έχετε κάνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!” ακούγονται να λένε οι πολίτες ενώ ο υπουργός Εσωτερικών στο μόνο που αντιδρά είναι ότι “Δεν θα απολογηθεί και για το ΠΑΣΟΚ” (με το οποίο συγκυβερνά, όμως).

Το πιο τραγικό: Ο Σαμαράς υποτίθεται ότι επέστρεψε εσπευσμένα από τις Βρυξέλλες προκειμένου να “συντονίσει τις ενέργειες για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης” που προκάλεσε η ανυπαρξία έργων υποδομής, όχι μόνον των κυβερνήσεων, αλλά και των δημάρχων που εκλέγονται τόσα χρόνια στις περιοχές αυτές με την υποστήριξη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Και ήρθε από τις Βρυξέλλες ο Σαμαράς για να πει, τι στο στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής; Ότι αυτά γίνονταν … πάντα! “Μια ζωή βλέπουμε να δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα, στα όρια Ίλιον – Περιστέρι, στο Μενίδι, στην Παλιά Κοκκινιά”.

Άρα, κανένα πρόβλημα, αφού η βροχή σταματά και η ζωή συνεχίζεται κανονικά…

Αυτός ήταν ο “συντονισμός” που έκανε συν το ότι είπε το περίφημο “Έχει δοθεί εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να αποδεσμευθούν κονδύλια προς τους δήμους, προς αποκατάσταση των πληγέντων το δυνατόν συντομότερα”.

Και αν υπάρχουν κονδύλια γιατί δεν τα έδινε πριν μεταβληθούν σε μια τεράστια λίμνη οι περιοχές από τη Νίκαια μέχρι τα Λιόσια και το Μενίδι;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *