Προσπάθεια γελοιοποιήσεως της E.N.D. από το σάπιο γενοκτονικο σύστημα μέσω προδοτικών ΜΜΕ!

Θα ενθυμήστε που κάναμε λόγο για τα προδοτικά ΜΜΕ ότι δεν αναφέρουν το θέμα της E.N.D. ! 

Τελικά συγκινήθηκαν τα καλοπληρωμένα κοπρόσκυλα των ΜΜΕ από τον τελευταίο δημοσιογράφο έως και τους ιδιοκτήτες …..
καταχραστές του ελληνικού εθνικού πλούτου.

Μετά την συγκέντρωση της E.N.D. την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο PRESIDENT, και μετά από την προβολή του θέματος στο διαδίκτυο, έντρομο το σύστημα έσπευσε να προβάλει την E.N.D.
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ πλέον διότι η αποσιώπηση αυτή μετά από τον μεγάλο ντόρο που έκανε το θέμα στο διαδίκτυο θα έβαζε ψύλλους στα αυτιά των κοιμισμένων νεοελλήνων ότι εδώ κάτι πάει όντως στραβά με την απόκρυψη αυτή από τα ΜΜΕ!
Έτσι λοιπόν έσπευσαν και πρόβαλαν την υπόθεση στα ΜΜΕ! Αλλά όχι με σκοπό την ανάδειξη του θέματος και για το καλό της πατρίδος, αλλά για το ακριβώς αντίθετο, δλδ για να γελοιοποιήσουν την E.N.D. στα μάτια των νεοελλήνων.

Μάλιστα οι δημοσιογράφοι δεν ήξεραν να ούτε καν να πούνε την λέξη E.N.D. δείχνοντας το πόσο …ασήμαντη είναι αυτή η E.N.D. δλδ ένα τίποτα!
Αυτός είναι ο σκοπός τους.
Να χειραγωγήσουν τον ταλαίπωρο θεατή με τέτοιο ανεπαίσθητο τρόπο ώστε να νομίσει ο θεατής ότι είναι η ΔΙΚΗ ΤΟΥ γνώμη και όχι αυτή που του φύτεψαν.
Και χρησιμοποιούν τα γελοία τους τρικς, τα γελοία τους κόλπα.

…ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ 600δις…ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *