Erasmus στην Ισπανία; Μάθετε Ισπανικά σε χρόνο-ρεκόρ με τα χαμηλότερα δίδακτρα στην αγορά!

Ταχύρυθμη εκμάθηση Ισπανικών σε φοιτητές από τα φροντιστήρια ενηλίκων Ευρωδιάσταση.


Η εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας είναι μία σίγουρη επένδυση για κάθε ενήλικο, καθώς τα Ισπανικά είναι μία γλώσσα με μεγάλη ζήτηση παγκοσμίως. Πέρα από αυτό,
οι περισσότεροι φοιτητές θέλουν να ταξιδέψουν και να μείνουν για ένα διάστημα στην Ισπανία, προκειμένου να βιώσουν μία ξεχωριστή εμπειρία.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Ισπανικών για ενήλικες «Ευρωδιάσταση», προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή να μάθει Ισπανικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και να προετοιμαστεί για το αναγνωρισμένο πτυχίο DELE Intermedio (B2) σε χρόνο-ρεκόρ.

Στην Ευρωδιάσταση, προετοιμάζεστε αποτελεσματικά για το DELE Intermedio, αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών, σε μόλις 13-15 μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, με γραπτή εγγύηση σπουδών. Ακόμα και αν δεν έχετε σταθερό ωράριο, η Ευρωδιάσταση σας δίνει τη δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων. Τα τμήματα Ισπανικών για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι, ο σπουδαστής μπορεί να επιλέγει για κάθε μάθημα το ωράριο που τον εξυπηρετεί καλύτερα ή να αναπληρώνει μαθήματα που τυχόν χάνει.

Στην Αθήνα, λειτουργούν 2 κέντρα Ευρωδιάσταση, που εξυπηρετούν Πανεπιστημιούπολη / Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, ΑΣΟΟΕ, Νομική, Παιδαγωγικό, Πολυτεχνείο, Πάντειο, Χαροκόπειο, Γεωπονική, ΠΑ.ΠΕΙ.,ΤΕΙ (Αθήνας, Πειραιά, Νοσηλευτικής κλπ), Σιβιτανίδειο κλπ.

Για τους σπουδαστές του συγκροτήματος της Πανεπιστημιούπολης / Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου και της Ιατρικής / Οδοντιατρικής υπάρχουν επίσης σε κοντινή απόσταση η Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής και η Ευρωδιάσταση Χολαργού.

Στο Αιγάλεω, λειτουργεί Ευρωδιάσταση επί της Ιεράς Οδού, πολύ κοντά στα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά και στη Γεωπονική.

Περισσότερες πληροφορίες για «Ξένες γλώσσες για Ενήλικες – DELE Intermedio – Ισπανικά για ενήλικες στην Αθήνα – ταχύρυθμα τμήματα Ισπανικών για ενήλικες – φοιτητικά τμήματα Ισπανικών – Ισπανικά για φοιτητές – Ισπανικά κοντά στα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,
210-6000.170, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *