EuroBasket U18: Βράζουν οι Τούρκοι για τη διαιτησία του τελικού

EuroBasket U18: Βράζουν οι Τούρκοι για τη διαιτησία του τελικού

Εξαλλοι οι παράγοντες της Τουρκίας, εκτός εαυτού στο Twitter ο Χινταγέτ Τούρκογλου για τη φάση που ίσως έκρινε υπέρ της Ισπανίας τον τελικό του EuroBasket U18 στον Βόλο (VIDEO).

Το πείσμα των Εφήβων της Τουρκίας στον τελικό του EuroBasket U18 ήταν τρομερό. Οι παίκτες του Ντερβίς Γκιουνέι βρέθηκαν πίσω με 55-50 στα 39" πριν από το φινάλε της αναμέτρησης στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου, μείωσαν στους τρεις (55-53) με τρίποντο του Μουσταφά Κουρτουλντούμ στα 29" κι ενώ ο Αλπερέν Σενγκούν πίεσε νομότυπα τον Χαβιέ Γκαρσία, είδε τους διαιτητές να παίρνουν μια ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση.

Ο Γκαρσία έχασε τον έλεγχο της μπάλας, έκανε μπρος-πίσω, παρόλα αυτά οι διαιτητές χρέωσαν με φάουλ τον Σενγκούν και στέρησαν από την Τουρκία την κατοχή που θα μπορούσε να τους δώσει είτε την ισοφάριση (με δίποντο), είτε το προσπέρασμα (με τρίποντο). Στο τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της τουρκικής αποστολής ήταν έξαλλοι με τους τρεις διαιτητές (Ματσόνι, Κοζλόφσκις, Τσίτσι), ενώ ακόμη και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο παλαίμαχος Χινταγέτ Τούρκογλου έκανε λόγο για ντροπή!

"Είναι ντροπή, πραγματική ντροπή FIBA! Οι διαιτητές σου έκλεψαν το χρυσό μετάλλιο από την ομάδα μου και αυτό είναι ασυγχώρητο, ντροπιαστικό" έγραψε ο Τούρκογλου.

Δείτε τη φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι Τούρκοι:

@fiba 18 yasındaki cocukların emeklerini nasıl calınır örnegi.. #fibau18europe pic.twitter.com/2Ea3Ups4jo

— fuat KSK (@FufuKSK) August 4, 2019

@FIBA are u serious?? pic.twitter.com/ztcb57minI

— Dogus Ozdemiroglu (@dozdemiroglu) August 4, 2019

It’s a shame @FIBA really shame, ur referees stole my teams gold medal, it’s unforgivable, it is embarrassing @FIBA_media @FIBA_Europe with these officiating

— Hidayet Türkoğlu (@hidoturkoglu15) August 4, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *