Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα ενάντια στη συμφωνία του Eurogroup

Συγκέντρωση ενάντια στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους της διοργανώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στο Σύνταγμα, στην οποία μιλά ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας…

Η συγκέντρωση του ΚΚΕ γίνεται υπό τη στήριξη του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έστειλε επιστολή στο κόμμα χαιρετίζοντας την κινητοποίηση.

Το ΚΚΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τη συγκεκριμένη συμφωνία «επεκτείνει το μνημόνιο και συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική», ενώ κατέθεσε πρόταση νόμου στη Βουλή για κατάργηση του μνημονίου και των όλων των εφαρμοστικών νόμων.

«Η συμφωνία και η λίστα μεταρρυθμίσεων περιλαμβάνει όλα τα αρνητικά για τους εργαζόμενους μέτρα που πήρε το κεφάλαιο, οι κυβερνήσεις του, μαζί με την ΕΕ στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, μέτρα που βοηθούσαν και την ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του κόμματος.

Ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «διαφημιστική απάτη» τα περί «σκληρής» διαπραγμάτευσης και τόνισε ότι στο τέλος Ιουνίου θα έρθει νέο Μνημόνιο.

TA NEA

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *