EuroLeague: Εφές – Μπαρτσελόνα με το βλέμμα στο Final Four

EuroLeague: Εφές – Μπαρτσελόνα με το βλέμμα στο Final Four

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον 5ο αγώνα της σειράς, με τον νικητή να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για το Final Four της Βιτόρια.

Η τετράδα του Final Four της Βιτόρια θα κλείσει σήμερα (1/5). Στην σειρά που είχε τα μεγαλύτερα σκαμπανεβάσματα στα φετινά playoffs της EuroLeague, η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον 5ο αγώνα, με το νικητή να παίρνει την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στους πρώτους τέσσερις αγώνες, κάνοντας από ένα "μπρέικ" στην έδρα του αντιπάλου. Αυτός είναι και ο λόγος που η Μπαρτσελόνα ελπίζει ότι θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση σε βάρος της Αναντολού Εφές, αφού πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε περάσει από την Κωνσταντινούπολη στον δεύτερο αγώνα της σειράς (74-72).

Από τότε βέβαια έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, με την Αναντολού Εφές να απαντάει στον τρίτο αγώνα (102-68) και την Μπαρτσελόνα να ισοφαρίζει την σειρά σε 2-2 στην συνέχεια (82-72).

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν ήδη φροντίσει να φτιάξουν κλίμα, με τον Εργκίν Αταμάν της Εφές να δηλώνει πως η ομάδα του αξίζει την πρόκριση και τον Σβέτισλαβ Πέσιτς της Μπαρτσελόνα να δηλώνει πως ο Αταμάν κάνει συχνά παράπονα για την διαιτησία.

Υπενθυμίζεται πως την πρόκριση στο Final Four έχουν ήδη πάρει η ΤΣΣΚΑ (3-1 την Μπασκόνια), η Φενέρμπαχτσε (3-1 την Ζάλγκιρις) και η Ρεάλ (3-0 τον Παναθηναϊκό).

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *