Τα έχασαν οι Τούρκοι! Ελληνικά F-16 «Παραβίασαν τον Ε.Χ & πέταξαν πάνω» απο την Τουρκία!!!

Δύο ελληνικά F-16 και ένα στρατιωτικό Ελικόπτερο παραβίασαν τον Τουρκικό Εναέριο Χώρο… Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου .

Χάρτης :Εδώ λένε οι Τούρκοι ότι έφτασαν τα Ελληνικά μαχητικά …Για την υπερπτήση των Tούρκικων μαχητικών πάνω από Ελληνικά νησιά δεν είδαν τίποτε στα Radar τους

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου , δύο Ελληνικά F-16 και ένα στρατιωτικό ελικόπτερο παρατηρήθηκαν να πετούν στον Τουρκικό εναέριο χώρο την Παρασκευή.

Τα δύο F-16 που ανήκουν στην Ελλάδα, με την οποία η Τουρκία έχει διαφορές που σχετίζονται με διαφορά με την υφαλοκρηπίδα εμφανίστηκαν στις 11.14 π.μ. πάνω από Didim, μια περιοχή στην επαρχία Aydın στις ακτές του Αιγαίου δυτικής Τουρκίας.

Τα Ελληνικά F-16 παρατηρήθηκαν σε Τουρκικό εναέριο χώρο επί επτά λεπτά και 16 δευτερόλεπτα. Λίγες ώρες αργότερα, στις 17:52, ένα Ελληνικό CH-47 , παρατηρήθηκε να πετά σε Τουρκικό εναέριο χώρο. (Μάλλον ήταν ο ΥΕΘΑ Καμένος που έκανε την Παραβίαση )

Το Στρατιωτικό ελικόπτερο πέταξε πάνω από την Τουρκία για πέντε λεπτά και 36 δευτερόλεπτα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση.

Η δήλωση προσθέτει, επίσης, ότι δύο τουρκικά F-16 εστάλησαν προκειμένου να ακολουθήσουν τα Ελληνικά αεροσκάφη , στην πτήση του πάνω απο το Αιγαίου.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας έχει αποκαλέσει την παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου από τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη «απαράδεκτη».

Σχόλιο: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι… Αλλά ότι τους πήραν στο κυνήγι τους Τούρκους οι Έλληνες Χειριστές των F-16 έχουν δίκιο ,τώρα που ακριβώς έφτασαν είναι άγνωστο !

Η ανακοίνωση της Τουρκικού Γενικού Επιτελείου στην εφημερίδα «ΖΑΜΑΝ» συνοδεύεται και απο φωτογραφία Ελληνικού (Μαχητικού F-15 !!) που ασκείται σε Ελληνο-Ισραηλινή άσκηση την γνωστή σαν Blue Flag…

Τώρα μάλλον οι Τούρκοι έχουν καπνίζουν λουλά και βλέπουν Ελληνικά F-15 που εμείς δεν έχουμε !!

Greek jets violate Turkish airspace over Aegean Sea

A Greek F-15 BI52 fighter jet takes off from Ovda airbase, some 40 km (25 miles) north of Eilat, during the Blue Flag drill Nov. 25, 2013.

March 07, 2015, Saturday/ 16:30:38/ TODAYSZAMAN.COM / ISTANBUL

thesecretrealtruth.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *