ΜΑΥΡΟ στη σελίδα της «Σπίθας» στο facebook! Τι συμβαίνει;

Όπως ελάχιστοι γνωρίζουν είμαι ο δημιουργός της παρούσας σελίδας facebook (http://www.facebook .com/spitha.kinima.org). Είμαι ο μόνος που ΔΕΝ μπορεί τεχνικά να διαγραφεί από διαχειριστής και Ο ΜΟΝΟΣ που με ένα κλικ διαγράφει σε κλάσματα δευτερολέπτων τη μεγαλύτερη ομάδα Σπιθιστών στον πλανήτη με ένα κλικ.
Το τελευταίο διάστημα (λίγες μέρες) για κάποιους λόγους είμουν εκτός μάχης. Σημειώθηκαν «παραστρατήματα» στη σελίδα kinima.org που δεν θα έπρεπε να έχουν συμβεί. Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη. Δημιούργησα αυτή τη σελίδα και….
το spitha-kinima.org για ΕΝΑ ΜΟΝΟ λόγο. Την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ επίσημης σελίδας. Η επίσημη δημιουργήθηκε όταν είχαμε φτάσει τα 1.000 μέλη και 40 «ανεπίσημες» Σπίθες ακολουθώντας ΠΙΣΤΑ την ιδρυτική διακήρυξη. ΤΟΣΟ πιστά που στο λογότυπο που εγώ σχεδίασα έγραψα ΚΙΝΗΜΑ.

Θυμίζω για όσους λησμόνησαν «Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.»

Υπηρέτησα πιστά επί 10-15 ώρες την ημέρα την ιδρυτική διακήρυξη. Οδηγήθηκα μέχρι την οικονομική καταστροφή.

Σήμερα διαβάζω τη νέα ανακοίνωση Μίκη: «δεν ήταν να κάνω κόμμα» στην επίσημη σελίδα. ΗΤΑΝ? Γραφεία?

Στο τηλέφωνο καθημερινά βομβαρδίζομαι από θεωρίες συνωμοσίας. Μίλησα και με την πλευρά Δημητροκάλη και με την πλευρά Καζάκη. Πάλι δεν έβγαλα άκρη.

Χθες είδα στη σελίδα που δημιούργησα (facebook) την Χρυσή Αυγή (με ειδοποίησαν τηλεφωνικά).

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι συμβαίνει?? Μπορεί κανείς να μου πει ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ να κάνω? Μην στέλνετε άλλα Email. Έχω λάβει περισσότερα από 9.000. Με μπερδεύουν ακόμα περισσότερο.

Παπατόλης Θωμάς
Μηχανικός Πληροφορικής
Θεσσαλονίκη

http://www.tsantiri.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Τι μας λεει ο 11.32 απαλλαγη απο τους ντοπιους κατακτητες? μονο απο αυτους? εγω ξερω και τους ξενους μεταναστες κατακτητες γιατι δεν αναφερεις για αυτους? παλι καπελωμα απο τους αριστερους? οχι φιλε δεν θα παρω.

    Reply
  2. ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» http://www.pamet.gr ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ…
    ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.
    Η «ΤΡΑΓΩΔΙΑ» ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΑΘΑΡΣΗ».
    ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΤΟΥΣ «ΝΕΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ».

    Reply
  3. Ανώνυμος

    file 11.09 sto ksanalew, nomizeis einai eksypnada?? nomizeis oti diabazoume liakopoulo kai mas anoigeis ta matia?? xazos eisai?? phgaine sto site tou liako kai grapsta ayta.

    Reply
  4. Λιακόπουλος Δημοσθένης (Τηλε-Προφήτης)

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!
    ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ – ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
    ΤΗΛΕ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ.
    ===============================
    ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ:
    12 ΒΙΒΛΙΑ + 10 DVD !!!
    ΜΟΝΟ 10 ευρώ (+ 100 ευρώ έξοδα αποστολής!).
    ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!
    Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες και τουαλέτες και τηλεφωνήστε τώρα στο 2310521010 !!!
    ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ, είναι η τελευταία εκπομπή!!!
    Δεν ξανακάνουμε άλλη! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!
    ================================
    Ο Πρωθυπουργός μας, ο 100% ΕΛΛΗΝΑΣ, Τζέφρυ ΑμερικανοΠολωνοΕβραίος Παπανδρέου
    στα σίδερα της Φυλακής!!
    ΔΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ:
    http://imgur.com/EWuZo
    ================================

    Reply
  5. Ανώνυμος

    – Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΕ ΜΥΣΤIΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
    Οι ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ Ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *