Fanatik: “Κόπηκε στα ιατρικά ο Σιμάο, αποσύρεται η Καϊσέρισπορ”

Fanatik: "Κόπηκε στα ιατρικά ο Σιμάο, αποσύρεται η Καϊσέρισπορ"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Fanatik", ο Νταβίντ Σιμάο δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας προβλήματος στην όραση, με αποτέλεσμα η Καϊσέρισπορ να αποσύρει το ενδιαφέρον της. Τι απαντά ο μάνατζερ του Πορτογάλου χαφ.

Σε "ναυάγιο" οδηγείται ο δανεισμός του Νταβίντ Σιμάο από την ΑΕΚ στην Καϊσέρισπορ, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της "Fanatik". Το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Πορτογάλος χαφ δεν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στην όραση. Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την τουρκική ομάδα αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Ωστόσο, διαφορετική άποψη φαίνεται πως έχει ο μάνατζερ του 29χρονου μέσου, ο οποίος μίλησε στη "Fanatik" και υποστήριξε χαρακτηριστικά πως: "Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό. Έχει αγωνιστεί σε Μπενφίκα, Πάσος Φερέιρα, Ακαδέμικα, Μποαβίστα, Αρόουκα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Αντβέρπ και ΑΕΚ. Εκεί δεν υπήρχε πρόβλημα με τα μάτια του; Η Καϊσέρισπορ μπορεί να αποσύρθηκε, αλλά θα μπορούσε να το είχε κάνει με διαφορετικό τρόπο. Το σίγουρο είναι πως θα βρω μία άλλη ομάδα για τον πελάτη μου και θα δείτε πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Έχω αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν και γνωρίζω πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν θέλουν να πηγαίνουν σε τέτοιους συλλόγους".

Την εφετινή σεζόν, ο Σιμάο έχει επτά συμμετοχές με την Ένωση, στην οποία δεν υπολογίζεται -τουλάχιστον- για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα. Γι' αυτό το λόγο αναζητείται μία ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι, καταβάλλοντας 400.000 ευρώ την Αντβέρπ για χάρη του.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *