το “Fast Track” του Γιώργου Παπανδρέου ανοίγει την πόρτα στην παραχώρηση ελληνικής υφαλοκρηπίδας!


Σκάνδαλο μεγατόνων ! ! !

Ο Γιώργος Παπανδρέου υποστήριξε με πάθος στη ΔΕΘ το νέο εκτρωματικό νόμο για τα Μεγάλα Δημόσια Έργα και Επενδύσεις (Fast Track).
Οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν γνωρίζουν ούτε το περιεχόμενο του νόμου, ούτε τα δικαιώματα τους στην κοινή (δημόσια) περιουσία που……..
ξανά τους υφαρπάζεται, δικαιούνται να γνωρίζουν:

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Ο νόμος αναφέρει ρητά: “… επιτρέπεται η παραχώρηση στο Φορέα Πραγματοποίησης τους, του δικαιώματος χρήσης αιγιαλού, παραλίας, συνεχόμενου ή παρακείμενου θαλάσσιου χώρου ή του πυθμένα.”

πυθμένας = υφαλοκρηπίδα
(http://bit.ly/cJRfxm)

Υφαλοκρηπίδα: δημόσια περιουσία, ένα από τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, μια από τις αιτίες πολέμου μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας.

Ελληνική Υφαλοκρηπίδα κατά μήκος 16.000 χιλιομέτρων ακτογραμμής: γίνεται αντικείμενο παραχώρησης και εμπορικής εκμετάλλευσης από αγνώστους ξένους “επενδυτές” (Αμερικάνους, Ευρωπαίους ή και Τούρκους), αλλά και “γνωστούς – αγνώστους” εγχώριους επενδυτές, με την ευγενική μεσολάβηση της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του ενορχηστρωτή Γιώργου Παπανδρέου.

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας: γιατί προωθείτε στο πλαίσιο του συγκεκριμένου νόμου, την “υπερ-επένδυση” της Ελληνικός Χρυσός ΑΕ του Μπόμπολα στην Χαλκιδική (http://bit.ly/8ZpjyE), σε έκταση 317.000 στρεμμάτων πρώην δημόσιας περιουσίας, με δασοκάλυψη 90%, κατά μήκος ακτογραμμής 41 χιλιομέτρων και δίπλα στα κοιτάσματα πετρελαίου που πιθανόν εκτείνονται υπό της αντίστοιχης υφαλοκρηπίδας;..

Ερώτηση προς την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη: Γιατί δεν έχει επεμβαίνει ο Εισαγγελέας;…

http://bobolasgate.info/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΜΑΚΑΡΙ ΞΕΝΟΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΙΑ =ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ!!!

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ??????????????ΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΚΡΗ

  Reply
 3. Ανώνυμος

  AYTOI ΧΡΩΣΤΟΥΝ 400 ΕΚ ΕΥΡΟ.ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ..ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.ΟΡΟΣ ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΩ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ..ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΡΙΑ.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *