Πρεμιέρα της παράστασης ‘’FAUX-ΒΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ

Υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων πραγματοποιήθηκε, πριν λίγες μέρες, μέσα σε μία ευχάριστη και ζωντανή ατμόσφαιρα η πρεμιέρα της παράστασης ‘’FAUX-ΒΙΕΣ’’ της Αγγελικής Σάντορα σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου στο STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ (Σπετσοπούλας 9 και Κυψέλης), στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ζεστός χώρος του θεάτρου γέμισε από τα γέλια των θεατών, οι οποίοι για ….
δύο περίπου ώρες ξέχασαν τα προβλήματά τους και ταξίδεψαν στο θεατρικό χωροχρόνο μιας κωμωδίας τόσο απολαυστικής, όσο και καυστικής για τα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Η πολλά υποσχόμενη συγγραφέας του έργου και ανερχόμενη ηθοποιός Αγγελική Σάντορα βραβεύτηκε για την πρώτη της αυτή –πλην όμως σπουδαία- καλλιτεχνική της απόπειρα, από τον Όμιλο UNESCO Πειραιά.

Εκ μέρους του Προέδρου του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνου για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη τίμησε την Αγγ. Σάντορα ο επίτιμος Αντιπρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιά, κ. Παύλος Νισλόγλου, ο Υπεύθυνος Νεολαίας του Ομίλου UNESCO Πειραιά κ. Μενέλαος Τζαβέλλας και ο νέος μουσικός δημιουργός Ανδρέας Αποστόλου.

Xορηγός Επικοινωνίας : Κανάλι-1 90,4

ΦΩΤΟ 155 : Ο ΘΙΑΣΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ : Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΝΤΟΡΑ (ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ) ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ κ. ΠΑΥΛΟ ΝΙΣΛΟΓΛΟΥ

ΦΩΤΟ 164 : Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΜΕΝΕΛΑΟ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *