Flybreak : Ο νέος καταπληκτικός τρόπος να επιλέγεις …προορισμό!

Μια νέα έξυπνη τάση στα ταξίδια -που αναμένεται να κάνει θραύση προσεχώς- και εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μέσω μιας start up της Ιρλανδίας με …ελληνικό dna αντιπροσωπεύει η
FLYBREAK.COM.

Η διαδικασία είναι απλή και κάνει το ταξίδι να μοιάζει …πιο περιπετειώδες.
Πληκτρολογείς απλά:

το ποσό που έχεις να διαθέσεις
το σημείο αναχώρησης
τον αριθμό των άτομων
και τις ημέρες που θέλεις να διαρκέσει το ταξίδι και εμφανίζονται μπροστά σου μια πληθώρα από προορισμούς που καλύπτουν μεταφορικά έξοδα και κατάλλυμα χωρίς να ξεφεύγεις απ΄τον …προυπολογισμό σου!
Οι υπηρεσίες..παρέχονται σε συνεργασία με τους διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς “κολοσσούς” Booking.com και Skyscannet.net ενώ η ιστοσελίδα υποστηρίζει 6 γλώσσες , μεταξύ των οποίων και τα Ελληνικά!

Όπως διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε:
“Το FlyBreak.com αποτελεί μια καινοτόμα μηχανή ταξιδιωτικής αναζήτησης η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει στις αποφάσεις σας σε κάθε βήμα της ταξιδιωτικής διαδικασίας.


Απευθύνεται σε άτομα που αγαπούν τα ταξίδια, την αναζήτηση, εξερεύνηση και ανακάλυψη του διαφορετικού και του καινούργιου αλλά ακόμα ψάχνουν τον τελικό προορισμό.
Λειτουργεί σαν μια απλή μηχανή αναζήτησης κατά την οποία ο επισκέπτης:
• Πληκτρολογεί το ποσόν που είναι διατεθειμένος να διαθέσει.
• Επιλέγει το σημείο εκκίνησης
• Διαλέγει την ημερομηνία
• Τσεκάρει τα άτομα
…έπειτα από δευτερόλεπτα αναζήτησης επιστρέφεται μια πληθώρα από επιλογές προορισμών σε οποιοδήποτε σημείο της γης μπορείτε να ταξιδέψετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε τον πιο κοντινό, μακρινό, εξωτικό, ενδιαφέρον προορισμό που μπορείτε να βρείτε και ταιριάζει στο δικό σας γούστο.
Δοκιμάστε το…
http://www.flybreak.com
Αφού η ζωή είναι ταξίδι, γιατί να μην κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα;”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *