Focus στον Σάντσεθ

MALAGA, SPAIN - AUGUST 23:  Luis Alberto of Malaga CF (R) celebrates with Sergio Sanchez after scoring against Athletic Club Bilbao at La Rosaleda Stadium on August 23, 2014 in Malaga, Spain.  (Photo by Sergio Camacho/Getty Images)

Έντονη προσπάθεια για να τελειώσουν το θέμα του κεντρικού αμυντικού έκαναν κατά τη διάρκεια της Τρίτης στον Παναθηναϊκό και υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα, πιθανόν έως το Σάββατο, θα υπάρξει οριστική κατάληξη στην υπόθεση.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του Σέρχιο Σάντσεθ και του Μικαέλ Σιανί. Με τον δεύτερο είναι σε ανοιχτή γραμμή, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, θετική η αρνητική τις τελευταίες ημέρες.

Για τον μέχρι πρόσφατα στόπερ της Μάλαγα γίνεται «μάχη» από το «τριφύλλι», που έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του, ενώ του έγινε βελτιωμένη πρόταση, σύμφωνα με την «Πράσινη». Παράλληλα, έχει προσφορά από Εσπανιόλ και Μπεσίκτας. Ύστατη προσπάθεια για τον Αλκαράθ, που έχει μείνει ελεύθερος από την Έβερτον, αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες.

Το τελευταίο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για το κέντρο της άμυνας είναι ο Αντόνιο Αμάγια. Πρόκειται για 32χρόνο ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Ράγιο Βαγεκάνο και δεσμεύεται μαζί της για έναν ακόμη χρόνο. Έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, εξετάζεται σοβαρά. Είτε για μονοετή δανεισμό ή για αγορά έναντι ενός μικρού αντίτιμου, καθώς η ισπανική ομάδα κινδυνεύει να τον χάσει του χρόνου χωρίς να πάρει κάτι. Στη φετινή σεζόν έκανε 19 συμμετοχές στην Primera Division (σκόραρε μια φορά) και μια στο Κύπελλο.

Παράλληλα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να καταλήξει ο Παναθηναϊκός σε κάποιον παίκτη που θα αποτελέσει έκπληξη. Υπό την έννοια ότι δεν θα έχει ακουστεί το όνομα του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *