Forbes: Αυτή είναι η καλύτερα αμειβόμενη καλλιτέχνης

Forbes: Αυτή είναι η καλύτερα αμειβόμενη καλλιτέχνης

Δείτε ποιοι σελέμπριτις κλείνουν τη δεκάδα

Η καλύτερα αμειβόμενη καλλιτέχνης σύμφωνα με το Forbes είναι η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ και την ακολουθούν από κοντά δύο μέλη της ευρύτερης οικογένειας Καρντάσιαν -η σταρ του τηλεριάλιτι που στράφηκε στα καλλυντικά Κάιλι Τζένερ και ο ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Ο ετήσιος κατάλογος Forbes με τις 100 πλουσιότερες διασημότητες περιλαμβάνει τους άσσους του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ μεταξύ των 10 πρώτων , μαζί με τον βρετανό τραγουδιστή και συνθέτη Εντ Σίραν και το ροκ συγκρότημα της δεκαετίας του 1970 The Eagles που άρχισε μια νέα περιοδεία το 2018.

O Γουέστ, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, επανήλθε στον κατάλογο έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας. Το περιοδικό Forbes εκτιμά τα προ φόρων κέρδη του σε 150 εκατομμύρια δολάρια, χάρη κυρίως στη δημοφιλή σειρά αθλητικών παπουτσιών Yeezy που έχει, και τον κατατάσσει στην τρίτη θέση. Η Κιμ Καρντάσιαν καταλαμβάνει την 26η θέση του καταλόγου.

Η Σουίφτ, μετά την επιτυχία του δίσκου της "Reputation" και της ομώνυμης περιοδείας της το 2018 κέρδισε 185 εκατομμύρια δολάρια και μαζί με αυτά και την πρωτιά στον κατάλογο. Η 29χρονη ποπ σταρ ήταν επίσης πρώτη στον κατάλογο Forbes το 2016 λόγω των μεγάλων πωλήσεων του άλμπουμ της "1989" και της ομότιτλης περιοδείας της.

Η 21 ετών Τζένερ, ετεροθαλής αδελφή της Κιμ, της Κλόε και της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, κατέλαβε τη δεύτερη θέση με τα 170 εκατ. δολάρια που εισέπραξε από την ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρία καλλυντικών της. Νωρίτερα φέτος το Forbes είχε ανακηρύξει την Τζένερ τη νεότερη δισεκατομμυριούχο στον κόσμο.

Το περιοδικό κατάρτισε τον κατάλογό του για το 2019 με βάση τις εκτιμήσεις των προ φόρων κερδών για την περίοδο Ιουνίου 2018 – Ιουνίου 2019, προτού αφαιρέσει τις αμοιβές των μάνατζερ βάσει των στοιχείων των εταιριών Nielsen, Pollstar, της βάσης δεδομένων για τον κινημαοτγράφο IMDB και συνεντεύξεων με ειδικούς της βιομηχανίας τους θεάματος και πολλές διασημότητες.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό, οι 100 πιο καλοπληρωμένες διασημότητες συγκέντρωσαν 6,3 δισ. δολάρια προ φόρων τους τελευταίους 12 και πλέον μήνες.

Ο αμερικανός πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ που κατείχαν τις δύο κορυφαίες θέσεις στον περυσινό κατάλογο, τέθηκαν εκτός των 10 κορυφαίων στη φετινή λίστα.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *