Άμεσες εξελίξεις στη Forthnet – Στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Wind

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας είναι πιθανό να έχουμε την επόμενη ανακοίνωση για αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της Forthnet, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος μέτοχος της εισηγμένης εταιρείας τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, η κυπριακό Fine Life Group, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για συμφωνία αναφορικά με την τύχη του 27,04% του …
μετοχικού κεφαλαίου που απέκτησε πριν μία εβδομάδα.
Οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν πως η η κυπριακή εταιρεία, συμφερόντων του κ. Φώτου Πιττάτζη, έχει επαφές με όλους τους ενδιαφερόμενους για τη Forthnet, στους οποίους, ως γνωστόν, περιλαμβάνονται τόσο η Wind Ελλάς όσο και η hellas online. Αυτή που δείχνει να έχει προβάδισμα είναι η Wind.
Σε περίπτωση που η Fine Life Group κάνει κίνηση με τη Wind ή με κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο, το «μπαλάκι» πλέον θα πεταχτεί προς την πλευρά της Emirates Telecommunications International (EIT), του επενδυτικού fund από το Ντουμπάι, το οποίο ελέγχει το 40% της Forthnet και τα τελευταία χρόνια δεν αποδέχτηκε καμία από τις προτάσεις που είχαν πέσει στο τραπέζι.
Υπενθυμίζεται ότι η Wind τον περασμένο Οκτώβριο προσέφερε 200 εκατ. ευρώ για τον τομέα σταθερής τηλεφωνίας και Internet της Forthnet, ενώ η τελευταία είχε βρεθεί πολύ κοντά στην υπογραφή συμφωνίας συγχώνευσης με την hellas online.
Οι συζητήσεις επισήμως είχαν διακοπεί, ανεπισήμως, όπως επιμένουν οι σχετικές πληροφορίες, ουδέποτε σταμάτησαν.
Πηγή: inews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *