Ο πιο δαιμόνιος δάσκαλος -Απείλησε μαθητές ότι θα τους αποκαλύψει τι γίνεται στο Game of Thrones αν δεν κάνουν ησυχία

Ούτε αποβολές, ούτε τιμωρίες, ούτε διαγωνίσματα. Υπάρχει πιο απλός τρόπος για να καθίσουν ήσυχοι οι μαθητές στην τάξη. Μία απειλή που έχει να κάνει με το Game of Thrones.

Αυτή την ιδέα είχε ένας δαιμόνιος δάσκαλος στο Βέλγιο και….

το κόλπο του έπιασε. Οταν ο μαθηματικός βαρέθηκε να προσπαθεί να επιβάλει την τάξη στους μαθητές τους, έκανε μία απλή ερώτηση που δεν είχε σχέση με τη διδακτέα ύλη: Ποιος παρακολουθεί το Game of Thrones; Σχεδόν όλοι σήκωσαν το χέρι τους και τότε άκουσαν την πιο ευφάνταστη απειλή που έχει ειπωθεί από δάσκαλο.

«Λοιπόν, έχω διαβάσει όλα τα βιβλία. Οπότε, αν ακούσω τον παραμικρό θόρυβο, θα αρχίσω να γράφω στον πίνακα τα ονόματα των ηρώων που πεθαίνουν. Και είναι αρκετοί για να βγάλουμε τη χρονιά και θα σας περιγράψω ακόμη και το πώς χάνουν τη ζωή τους» είπε ο μαθηματικός στους εμβρόντητους μαθητές, σύμφωνα με την εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Οταν μερικοί δύσπιστοι αποφάσισαν να τον… δοκιμάσουν, αρνούμενοι να σταματήσουν τη φασαρία, ο δάσκαλος άρχισε να γράφει όσους πέθαναν στην τρίτη σεζόν της σειράς, η οποία έχει ήδη προβληθεί, για να τους δείξει ότι πράγματι έχει μελετήσει καλά το Game of Thrones και είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την απειλή του.

Το κόλπο του τελικά έπιασε αφού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δάσκαλος μπορεί αμέριμνος πλέον να παραδίδει το μάθημά του μέσα σε απόλυτη ησυχία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *