ΑΙΣΧΟΣ, ίσως αν ήταν …gay pride θα μας είχαν ζαλίσει!!!

Άντε μετά να πείσεις ακόμα και τους καλόπιστους, ότι ευθύνεται η (παν)ανθρώπινη ηλιθιότητα και δεν
πρόκειται για κάποια μεγάλη συνωμοσία με στόχο την επικράτηση… του τρίτου φύλου! Αν ήταν gay pride θα μας είχαν ζαλίσει όλα τα ΜΜΕ της οικουμένης, ενώ θα εμφανίζονται στις πόλεις και οι πρεσβευτές των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως συντονισμένα πράττουν τον τελευταίο καιρό…

Τι είναι αυτό που οδήγησε την ακόλουθη είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας; Είναι ντεμοντέ να μιλάει κανείς για τις αξίες της παλιάς καλής, παραδοσιακής οικογένειας και είναι της μόδας οι γάμοι ατόμων του ιδίου φύλου και η πρεμούρα να τους δοθούν και παιδιά για να μεγαλώσουν, όταν είναι αρσενικοί, αφού η φύση δεν τους επιτρέπει να τεκνοποιήσουν.

Ας πάμε όμως, έστω και καθυστερημένα (!) στην είδηση και επανερχόμαστε με τον σχολιασμό. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες (σύμφωνα με τους διοργανωτές, διότι η αστυνομία τους υπολόγισε 70.000, λες και τόσοι είναι λίγοι και μάλιστα οικογένειες με μικρά παιδιά) συγκεντρώθηκαν στο Παρίσι, την περασμένη Κυριακή, με σκοπό να διαδηλώσουν ειρηνικά και πολιτισμένα κατά της «οικογενειακής πολιτικής» της «προοδευτικής γαλλικής κυβέρνησης του Φρανσουά Ολάντ. Οι συγκεντρωμένοι έκαναν λόγο για αντι-οικογενειακές πολιτικές αποφάσεις.

Πρόκειται για την έβδομη συγκέντρωση με αυτό το περιεχόμενο. Την είδε πουθενά κανείς; Κι εμείς κατά τύχη την πήραμε χαμπάρι, εξαιτίας της… διαδικτυακής παρατηρητικότητας καλού μας φίλου που φρόντισε να μας ενημερώσει, συμπεριλαμβάνοντας ένα αρκούντως… δεικτικό σχόλιο για να μας προβοκάρει, περί συμμετοχής μας στη συγκάλυψη τέτοιων ειδήσεων, άρα στη «συνωμοσία» που εξυφάνθηκε τα προηγούμενα χρόνια και βρίσκεται πλέον σε πλήρη ανάπτυξη και υλοποίηση των προβλεπομένων σχεδίων.

Οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν από το Porte Dauphine στο δυτικό Παρίσι και κάλυψαν απόσταση 5 σχεδόν χιλιομέτρων, σε μια όχι και τόσο μεγάλη πλατεία μπροστά στον σταθμό του τρένου στο Montparnasse, για όσους έχουν εικόνα της μαγευτικής γαλλικής πρωτεύουσας. Εκεί είχαν καθορίσει οι αρχές να κατευθυνθούν και αυτό έκαναν. Μας γελάει μήπως η μνήμη μας, ότι τα πολυδιαφημισμένα gay pride έχουν φωτογραφίες στο κέντρο του Παρισιού;

Για να μην παρεξηγηθούμε, «ομοφοβικοί» δεν είμαστε. Δεν αποδεχόμαστε όμως και την επιβολή «με το στανιό» (έτσι το λένε στο χωριό μας) μιας gay κουλτούρας, στην οποία θέλουμε δε θέλουμε, πρέπει να τη συνηθίσουμε και να τη θεωρούμε μέρος της… φυσιολογικής καθημερινότητάς μας.

Σεβόμαστε απόλυτα τις σεξουαλικές προτιμήσεις ενός εκάστου, δεν μας πέφτει λόγος, αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε είναι το για ποιον λόγο θα πρέπει αυτός ο προσανατολισμός, να μπει στο επίκεντρο της κοινωνικής ζωής και να ασχολούμαστε συνεχώς με οποιονδήποτε κάνει τα πάντα για να προκαλέσει.

Να γεμίσουν… Κοντσίτες τα γραφεία και οι υπηρεσίες και να μην αντιδρά κανείς, να μην ενοχλείται, αυτό πόσο φυσιολογικό είναι; Και ας μην αρχίσουμε θεωρητική συζήτηση για το τι συνιστά «φυσιολογικό» και τι όχι, διότι αν πάμε στο «μη φυσιολογικό» θα μπορούσαμε να υποδείξουμε δεκάδες συμπεριφορές, οι οποίες θα οδηγούσαν σε αύξηση των φαρμάκων κατά της ναυτίας και του εμετού.

Μήπως να χαλαρώναμε λίγο όλοι;

http://www.defence-point.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *