Τελευταία Νέα

Επίθεση για το gay pride στα Χανιά από τη Χρυσή Αυγή

Βολές κατά του δήμου Χανίων και του δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη εξαπολύει για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή Κρήτης με αφορμή αυτή τη φορά το … Cretan Pride Festival μια διοργάνωση υπερηφάνειας για τους ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις που όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση θα λάβει χώρα στην πόλη…

Στην ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος μιλά με σκληρά λόγια για την διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στα πρότυπα των gay pride παρελάσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται:

… Εκτός λοιπόν από την δοξασμένη Ιστορία που έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα και την γνωριμία με την παράδοση του νησιού και την Κρητική φιλοξενία, οι τουρίστες φέτος το καλοκαίρι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το CRETAN PRIDE FESTIVAL που θα λάβει χώρα στα Χανιά. Περιμένουμε λοιπόν την (αναμενόμενη θετική) απάντηση του δήμου Χανίων, μιας και είναι μια άτυπη προεκλογική περίοδος, προπαγανδίζοντας ταυτόχρονα την επιτυχία που αναμένετε να έχει στις τοπικές φυλλάδες των Χανίων. 

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε όλοι την παρέλαση του κάθε τρανσέξουαλ και ομοφυλόφιλου που με καμάρι και υπερηφάνεια θα χορεύει στους δρόμους της πόλης μας με τα εσώρουχα και τον ομόφυλο σύντροφο τους αγκαλιά, προωθώντας στον κόσμο και ιδιαίτερα στα παιδιά τις νέες αυτές ελεύθερες ιδέες και την… υπερηφάνεια του να είσαι ανώμαλος. 
Κύριε Σκουλάκη αναμένουμε να σας δούμε να αγκαλιάζετε με στοργή το φεστιβάλ και τα τρελά αγόρια του, όπως τα αγκάλιασαν οι δήμαρχοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Θα έχει πολύ πλάκα …
prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *