George Soros: Υπηρέτης της Νέας τάξης, Ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας και «προστάτης» των Σκοπίων!

Ελλάδα, ιδού ο σωτήρας σου!..
ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΑΛΙΚΑΡΙ» ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Όλοι γνωρίζουμε τον Αμερικανοισραηλινό Χένρυ Κίσσινγκερ και την απίστευτη παρασκηνιακή του δράση.Υπάρχει άραγε δικτατορία στη Γή που να μην έχει αναφερθεί το όνομά του; Κι όμως είναι ελεύθερος……
Αυτός λοιπόν πριν μερικά χρόνια είπε σε…
ευνέντευξή του: «Η πολιτική είναι σαν το μετρό του Παρισιού,90% υπόγειο και 10% φανερή διαδρομή.» Ήξερε τι έλεγε;

Βεβαιότατα είναι η απάντηση!!!

Τότε γιατί όλοι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων εξαπατούν τον «κυρίαρχο λαό»; Λένε, δεν υπάρχει συνομωσία, δεν υπάρχουν παρασκήνια, διαβουλεύσεις, αυτά τα λένε οι συνομωσιολόγοι. Ποιός είναι πιο αξιόπιστος, ο Χένρυ Κίσσινγκερ ή οι πολιτικάντηδες…..;

Έγινε μεγάλη φασαρία με το βιβλίο ΣΤ΄ Δημοτικού της κ.Ρεπούση, όλοι όμως και ειδικά τα μεγάλα κανάλια έκρυψαν το ρόλο του χρηματιστή Τζόρτζ Σόρος.

Γιατί άραγε…;

Ευτυχώς τα περιοδικά Τρίτο Μάτι και το Άρδην του κ.Καραμπελιά λένε μερικές αλήθειες με το όνομά τους.Έτσι μάθαμε για το Ιδρυμα Σόρος(Άρδην 58 «Τζωρτζ Σόρος, ο αυτοκρατορικός μάγος»).
Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες και έχει αναπτύξει σχέση με άτομα τεράστιας επιρροής σε θέσεις κλειδιά. (δείτε ενδειτκικά τους παρακάτω πίνακες)

ΧΑΡΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΡΟΣ
Ξοδεύει εκατοντάδες εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;
Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε οτι βρίσκεται πίσω απο την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 27/04/2004).
Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.
Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.(http://gr.altermedia.info/?p=496).
Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.
Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε.
Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας(Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων 16/8/1998).
Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν(ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)
Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας.
Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές .Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν οτι χρηματοδοτούνται απο το Σόρος(σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών).
Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και απο το Σόρος και απο πολυεθνικές και απο το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας.
Στη παιδεία προωθούν τη μέθοδο “Look and Say” (παιδαγωγική μέθοδος στις αρχές του 20ου αιώνα και κατασκευάστηκε για παιδιά με ειδικές ανάγκες).
Πηγή: «Η εκπαίδευση της αμάθειας» εκδόσεις Βιβλιόγραμμα του συγραφέα Μισέα.
Την ίδια ώρα προωθούν τα μεταλλαγμένα.
Στην Ελλάδα τα βιβλία που προωθούν μας λένε οτι οι νεοέλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες,δεν είμαστε αυτόχθονες, δεν υπάρχουν ήρωες.
Στα σχολικά βιβλία της Βουλγαρίας που χρηματοδοτούν, οι Βούλγαροι έγιναν αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών και τους στρέφουν κατά της Ελλάδας.
Αντίστοιχα στην Αλβανία, οι Αλβανοί έγιναν αρχαίοι Ιλλύριοι και αυτόχθονες και στρέφονται κατά όλων των γειτόνων τους.
Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες.
Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά.Ο Όμηρος έγινε Ομάρ και φυσικά τα τουρκόπουλα μαθαίνουν τη θεωρία του Γερμανο-εβραίου Φαλμεράϋερ: «Έλληνες δεν υπάρχουν πια».

Διαβάζουμε στο φως άρθρο-αποκάλυψη της Κόνι Μπρακ τις θέσεις του Σόρος στο θέμα της ονομασίας

Καλημέρα ταπείνωση!
Η Αθήνα, σε στάση βαθιάς υπόκλισης μπροστά στον Τζορτζ Σόρος –τον ορκισμένο εχθρό μας. Εκεί δίπλα του, ο πρωθυπουργός. Εκεί μαζί του, και η «ελίτ» των επιχειρηματιών της χώρας. Όλοι τους εκεί, να δουν και να ακούσουν τον αρχιπιλότο των ιπτάμενων σπρεντ που μας στόχευσαν. Που μας τσάκισαν. Υποδοχή «μεσσία», από τους δικούς μας, Που μοιάζει σαν να λένε στην απελπισμένη Ελλάδα… Ιδού, ο σωτήρας σας!!!

Εύστοχα, η «Ελευθεροτυπία» (05/04/2011) σημειώνει στην τελευταία της σελίδα:
«Ο Σόρος, ο φόρος και το κακό συναπάντημα»

Τον βίο και την πολιτεία του αποκαλύπτει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες το βαρυσήμαντο άρθρο της διαπρεπούς αμερικανίδας δημοσιογράφου Κόνι Μπρακ (New Yorker) που παρουσιάζει σήμερα η ιστοσελίδα.

Εγώ, απλώς, προσθέτω τη διάσημη χρηματοπειρατεία του (το 1990) όταν ανάγκασε τη βρετανική λίρα να εγκαταλείψει τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερών ισοτιμιών αποκομίζοντας προσωπικά κέρδη 1 δις δολ.
Νάσος Τσαγκανέλης

Ο κόσμος σύμφωνα με τον Σόρος

Συγγραφέας: Κόνι Μπρακ

Απόσπασμα από άρθρο της επιθεώρησης The New Yorker,

Πουθενά αλλού δεν αναλώνει ο Σόρος περισσότερα χρήματα και ενέργεια για την υποστήριξη μίας κυβέρνησης απ’ ό,τι στη ΠΓΔΜ. «Ο Σόρος είναι ο σωτήρας της “Μακεδονίας”», δήλωσε ο φίλος του, Μόρτον Αμπράμοβιτς. H αντιπρόσωπος της ΠΓΔΜ στην Ουάσιγκτον, Λιούμπικα Ασέβσκα, δήλωσε για τα δύο ξεχωριστά δάνεια του Σόρος, ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων:

«Ο λαός ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει. Η αντιπολίτευση έλεγε ότι “αφού δεν σας βοηθούν οι χώρες, θα σας βοηθήσει ένα άτομο;”. Θυμηθείτε, είκοσι πέντε εκατομμύρια δολάρια στη “Μακεδονία” αξίζουν όσο δισεκατομμύρια εδώ… Το γεγονός ότι ο Σόρος βοήθησε την κυβέρνηση είναι πολύ σημαντικό».

Στοιχηματίζοντας επιθετικά στην ΠΓΔΜ, ο Σόρος ενεπλάκη σε μια από εκείνες τις βαλκανικές διαμάχες που, πίσω από φαινομενικά απλά ζητήματα, κρύβουν θανάσιμες περιπλοκές.

Η «Μακεδονία», που συγκίνησε τον Σόρος, ήταν μια επαρχία της Γιουγκοσλαβίας, γνωστή με το όνομα Βαρντάρ Μπανοβίνα˙ το 1945, μετονομάστηκε από τον στρατηγό Τίτο σε «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Ο πληθυσμός της ποικίλει, με το μεγαλύτερο τμήμα της να αποτελείται από Σλάβους, οι πρόγονοι των οποίων έφτασαν στην περιοχή χίλια περίπου χρόνια μετά από τους διασημότερους Μακεδόνες, τον Φίλιππο τον Β΄ και τον γιό του, Μέγα Αλέξανδρο. Εντούτοις, ο Τίτο –εποφθαλμιώντας το μεγάλο τμήμα της ελληνικής Μακεδονίας– ενθάρρυνε την αλυτρωτική ιδέα μιας διακριτής μακεδονικής ταυτότητας.

Οι φόβοι της Ελλάδος αναζωπυρώθηκαν το 1991, όταν το κρατίδιο της Γιουγκοσλαβίας κήρυξε την ανεξαρτησία του ως έθνος με το όνομα «Μακεδονία». Ο πρώτος πρόεδρος του νεοσύστατου κράτους, ο Κίρο Γκλιγκόροφ, ήταν ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Τίτο στην περιοχή και βοήθησε στην εξάπλωση της ιδέας μιας ξεχωριστής εθνικής ταυτότητας για τους «Μακεδόνες».

Ο Γκλιγκόροφ βέβαια δήλωσε ότι το κράτος του δεν έχει εδαφικές διεκδικήσεις, αλλά οι Έλληνες δεν πείστηκαν. Το 1992 και το 1993, η κυβέρνηση του Γκλιγκόροφ εξέδωσε νέα σχολικά εγχειρίδια που έδειχναν τα «γεωγραφικά εθνικά σύνορα» να καλύπτουν και ολόκληρο το ελληνικό τμήμα της Μακεδονίας. η νέα σημαία του κράτους έφερε το σύμβολο της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. τέλος, ένας πρόλογος στο Σύνταγμα του 1991 αναφέρει ότι το κράτος δεσμεύεται για την προστασία των «απανταχού Μακεδόνων». Οι Έλληνες δεν ισχυρίζονται ότι το λιλιπούτειο κρατίδιο, με τα δυο εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί αληθινή απειλή γι’ αυτούς προς το παρόν. Η ιστορία τους, όμως, τους έχει διδάξει να κοιτούν μακροπρόθεσμα.

Σ’ ένα σενάριο που αρκετοί Έλληνες θεωρούν πιθανό, για παράδειγμα, η ΠΓΔΜ θα μπορούσε, ενδεχομένως, να επιχειρήσει μια εχθρική κίνηση στο μέλλον, σε συνεργασία με τους αδελφούς τους Σλάβους της Βουλγαρίας, οι οποίοι κατείχαν ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδος κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έτσι είχε η κατάσταση όταν ο Σόρος έφτασε στα Σκόπια, την πρωτεύουσα του κράτους, τον Σεπτέμβριο του 1992, στα πλαίσια μιας περιοδείας του στα ανά τον κόσμο τμήματα του ιδρύματός του. Πριν πάει εκεί, βρισκόταν στη Βουλγαρία, όπου ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματός του στη Σόφια του παρουσίασε την κυρίαρχη βουλγαρική άποψη για το θέμα: ότι δεν υπάρχει μακεδονική εθνότητα και ότι οι έντονες προσπάθειες να εδραιωθεί αυτή η ταυτότητα έκρυβαν τις αλυτρωτικές διαθέσεις, τις κληροδοτημένες από τον Τίτο.

«Ο Σόρος δεν γνώριζε τίποτα για τη “Μακεδονία”» δήλωσε η Ασέβσκα. «Όταν έφτασε, ήταν επηρεασμένος απόλυτα από τη βουλγαρική προπαγάνδα – και μάλλον είχε μετανιώσει για το ταξίδι του. Έπειτα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, τον οποίο τον συμπάθησε αμέσως και ο πρόεδρος παρέθεσε ένα γεύμα προς τιμήν του. Κατά την διάρκεια αυτών των συναντήσεων, άλλαξε τις απόψεις του».

Το ίδιο απόγευμα, ο Σόρος έδωσε μια συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε ότι αυξάνει κατά ένα εκατομμύριο δολάρια τον προϋπολογισμό του ιδρύματός του στη ΠΓΔΜ, ενώ δήλωσε επίσης ότι μετονομάζει το ίδρυμά του από Ίδρυμα για την Ανοιχτή Κοινωνία των Σκοπίων σε Ίδρυμα για την Ανοιχτή Κοινωνία της Μακεδονίας – γεγονός που είχε μεγάλη πολιτική βαρύτητα. […]

Στη λογική των «καλών και των κακών», την οποία ο Σόρος ακολουθεί με μεγάλη μεροληψία, οι Έλληνες μεταβλήθηκαν στους «κακούς» της υπόθεσης. Ο ίδιος, δεν πήγε στην Ελλάδα ν’ ακούσει και την άλλη πλευρά. Στις λίγες ώρες που συναντήθηκε με τον Γκλιγκόροφ, πείστηκε, και από τότε επιμένει συχνά σε αυτό, ότι η «Μακεδονία» είναι το μόνο πολυεθνικό κράτος που έχει απομείνει στα Βαλκάνια και ότι η κυβέρνησή του είναι αφοσιωμένη στον πλουραλισμό και τις δημοκρατικές αρχές. […]

Ο εκτελεστικός διευθυντής του ιδρύματος του Σόρος στα Σκόπια, ο Βλαντιμίρ Μίλτσιν, υποστηρίζει ότι και αυτός είναι προσηλωμένος στις αρχές της ανοικτής κοινωνίας. Ωστόσο, δυσκολεύεται κανείς να συνδυάσει την αφοσίωση στον πλουραλισμό με το δημαγωγικό πάθος που επιδεικνύει ο Μίλτσιν πάνω στο ζήτημα της μακεδονικής ταυτότητας. Ο ίδιος μου έδωσε πολύ προπαγανδιστικό υλικό σχετικά με τη ΠΓΔΜ και την Ελλάδα (που περιλάμβανε και μια συλλογή κειμένων που τιτλοφορούνταν «Οι σύγχρονοι Έλληνες δεν κατάγονται από τους Αρχαίους Έλληνες»).

Οι προσπάθειες για την επίλυση της συνεχιζόμενης διπλωματικής διένεξης με την Ελλάδα συμπεριλάμβαναν και διμερείς συνομιλίες για την υιοθέτηση μιας σύνθετης ονομασίας όπως είναι οι «Μακεδονία του Βαρδάρη» και «Νέα Μακεδονία». Όμως, σε μια συνέντευξη που πήρα από τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης Μπράνκο Τσερβενκόφσκι, στην οποία παρίστατο και ο Μίλτσιν, οι δύο άνδρες επέμεναν ότι το όνομα δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Ο Μίλτσιν μάλιστα δήλωσε: «Εάν αλλάξουν το όνομα, θα πάω στα βουνά και θα πολεμήσω με τους αντάρτες!».

Τόσο έντονος φανατισμός δεν συνηθίζεται στα ιδρύματα. Στον βαθμό που, σύμφωνα με τους κανόνες του I.R.S. (σ.τ.μ. φορολογική υπηρεσία των Η.Π.Α.) , τα ιδρύματα του Σόρος απαλλάσσονται από φορολογικές υποχρεώσεις και λαμβάνουν αφορολόγητες δωρεές (από τον ίδιο τον Σόρος), δεν μπορούν να αναμειγνύονται στις περισσότερες μορφές πολιτικής δραστηριότητας […]. Ο Λούπκο Γκεοργκιέφσκι, ηγέτης της δεξιάς τάσης του αντιπολιτευτικού κόμματος V.M.R.O. (Διεθνής Επαναστατική Μακεδονική Οργάνωση), κατηγορεί το ίδρυμα του Σόρος ότι αποτελεί ουσιαστικά μία «μηχανή κυβερνητικής υποστήριξης». Σχεδόν όλες οι επιχορηγήσεις, υποστηρίζει, πηγαίνουν σε όσους σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το κυβερνών κόμμα. Σχετικά μ’ έναν τηλεοπτικό σταθμό που υποστηρίζεται από τον Σόρος, τον Α1, ο Γκεοργκιέφσκι δήλωσε ότι: «[ο σταθμός] συνιστά μια πραγματική εναλλακτική λύση σε ό,τι αφορά το πολιτιστικό του πρόγραμμα. Αλλά στο πολιτικό του πρόγραμμα… βλέπει κανείς τους υπουργούς της παρούσας κυβέρνησης να εμφανίζονται πιο συχνά απ’ ό,τι στην κρατική τηλεόραση».[…]

Από το φθινόπωρο του 1992, ο Σόρος πιέζει έντονα τις Ηνωμένες Πολιτείες να αναγνωρίσουν την Π.Γ.Δ.Μ. ως Μακεδονία, ενώ η Ελλάδα θεωρούσε ότι η αναγνώρισή της δεν πρέπει να προκύψει πριν προβεί στις αναγκαίες παραχωρήσεις η άλλη πλευρά σε σχέση με το όνομα, το σύνταγμα και τη σημαία. Τον προηγούμενο Φεβρουάριο, ο πρόεδρος Κλίντον συμφώνησε ν’ αναγνωρίσει τη «Μακεδονία» ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας – σε μια προσπάθεια να δείξει ότι δεν θέλει να βλάψει καμία πλευρά. Η Ελλάδα απάντησε με την επιβολή εμπάργκο και ο Κλίντον, έπειτα από συνάντηση που είχε με μέλη του ελληνοαμερικανικού λόμπι, πάγωσε τις διαδικασίες της αναγνώρισης.

Εκείνη τη στιγμή, ένα πρόσωπο, υψηλά ιστάμενο στην κυβέρνηση Κλίντον, μου είπε ότι ο Σόρος μεγιστοποίησε τις προσπάθειές του: «Έγραψε μια αιχμηρή επιστολή στον πρόεδρο, παραλληλίζοντας την πολιτική του με εκείνη του κατευνασμού που επέδειξαν οι Δυτικές Δυνάμεις έναντι της Γερμανίας το 1938», μου είπε το πρόσωπο αυτό. […] Σε δημόσιες εμφανίσεις του κατήγγελλε την Ελλάδα και το ελληνοαμερικανικό λόμπι. Ασκούσε πίεση στον Στρόουμπ Τάλμποτ και σε άλλα στελέχη του Στέιτ Ντηπάρτμεντ και του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας. Στις συναντήσεις του Μπρέτον-Γουντς, στην Ουάσιγκτον, τον περασμένο Ιούλιο, ο Σόρος δούλεψε με επιμονή παρασκηνιακά, προσπαθώντας να πείσει κάποια μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βοηθήσουν την Π.Γ.Δ.Μ. (Η Ελλάδα, που κατείχε τότε την προεδρία της Ένωσης, έθεσε βέτο σε κάθε τέτοια προσπάθεια).

Βέβαια, δεν ήταν όλες οι προσπάθειες του Σόρος δημόσιες. Η χρηματοδοτούμενη από αυτόν οργάνωση, Action Council for Peace in the Balkans, δραστηριοποιήθηκε έντονα στην Π.Γ.Δ.Μ. Τον Φεβρουάριο του 1994, εξέδωσε τη «Λευκή Βίβλο για τη Μακεδονία», η οποία υποστήριζε τις θέσεις της κυβέρνησης της Π.Γ.Δ.Μ. εναντίον της Ελλάδος. Η έκθεση αυτή κυκλοφόρησε στον Λευκό Οίκο, στα γραφεία των υπουργείων, στο Κονγκρέσο και σε εκατοντάδες ανθρώπους των Μ.Μ.Ε. Μερικούς μήνες αργότερα, τον Μάιο, το ίδιο ίδρυμα εξέδωσε και άλλη έκθεση που επίσης υποστήριζε την ΠΓΔΜ. Σύμφωνα με το κείμενο στο οπισθόφυλλο, η έκθεση είχε προετοιμαστεί από μια «ανεξάρτητη αντιπροσωπεία και των δύο πλευρών». […]

Λίγοι θα διαφωνούσαν με την υψηλή προτεραιότητα που είχε δώσει ο Σόρος στο να σταθεροποιήσει την κατάσταση στην Π.Γ.Δ.Μ. Γιατί, εάν ξεσπούσαν εντάσεις ανάμεσα στη σλαβική πλειοψηφία και την ισχυρή αλβανική μειονότητα, η σύγκρουση αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν ευρύτερο βαλκανικό πόλεμο –στον οποίο θα μπορούσαν να εμπλακούν η Αλβανία, η Σερβία, η Βουλγαρία, η Τουρκία και η Ελλάδα. […].

Το πρόβλημα με τον Σόρος, όμως, είναι η ακρότητα των απόψεών του –που πηγάζει από την τάση του να εξιδανικεύει τη μια πλευρά και να δαιμονοποιεί την άλλη– αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αυτή εκφράζεται στις ενέργειές του. Εάν ο Σόρος είχε ακολουθήσει μια πιο μετριοπαθή, διπλωματική, οδό από την αρχή, ακούγοντας και τις δυο πλευρές, είναι πολύ πιθανόν ότι –με την επιρροή και τους πόρους που διέθετε– θα ήταν σε θέση να μεσολαβήσει για μια συνεννόηση προτού το πρόβλημα αναχθεί σε μείζον ζήτημα μεταξύ των δυο πλευρών. Στην περίπτωση αυτή, όμως, η παρέμβαση του Σόρος –που αυτοανακηρύχθηκε σε από μηχανής θεό– δεν έκανε τίποτε για να οδηγήσει τη διένεξη σε λύση. αντίθετα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο ζήλος του (και τα χρήματά του) συνέβαλε τα μέγιστα στην αδιαλλαξία της Π.Γ.Δ.Μ. Όπως μου είπε ένα πρόσωπο με σημαντική διπλωματική εμπειρία, «ο Γκλιγκόροφ είναι πολύ έξυπνος, αλλά, μην ξεχνάς, ότι πέρασε τριάντα πέντε χρόνια στην κυβέρνηση του Τίτο – και για να επιβιώσεις σ’ αυτό το σύστημα, πρέπει να είσαι σκληρό καρύδι. Ο Σόρος εξιδανικεύει την εικόνα του Γκλιγκόροφ».

«Ο Σόρος αναλύει την κατάσταση με τους όρους του “άσπρου” και του “μαύρου”», συνέχισε το άτομο αυτό. «Αλλά για μένα, δεν είναι έτσι. Στην περιοχή αυτή δεν υπάρχει ούτε μαύρο, ούτε άσπρο, και είναι λάθος να την προσεγγίζει κανείς μ’ αυτούς τους όρους».

Η ίδια τακτική επαναλαμβάνεται σε 40 ακόμα χώρες και όμως αυτό το τόσο δραστήριο κοινοφελές Ιδρυμα δεν προβάλλει το έργο του στα ΜΜΕ.

Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό το γεγονός;

Οταν μάλιστα τα περισσότερα ΜΜΕ της Γής τα ελέγχουν συμπατριώτες του κ.Σόρος.
Ο κάθε καλόπιστος ερευνητής-πολίτης αντιλαμβάνεται οτι ο κ.Σόρος εφαρμόζει σε όλη τη Γή τη πανάρχαια τακτική του «διαίρει και βασίλευε». Πίσω απο την πολυπολιτισμική κοινωνία που προωθούν αυτά τα ιδρύματα σε όλες τις χώρες της Γής κρύβεται αυτή η τακτική του «διαίρει και βασίλευε».

Σε κάθε πολυπολιτισμική κοινωνία υπάρχει σύγκρουση πολιτισμών, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τη θεωρία του συμπατριώτη του κ.Σόρος(Ουγγρο-Εβραίος) , κ.Χάντιγκτον.

Ο σκοπός τους είναι να «ομογενοποιήσουν» όλη την ανθρωπότητα και δίκαια θα διερωτηθεί κάποιος γιατί μπαίνουν σε αυτό το τεράστιο κόπο.

Είναι φανερό οτι ετοιμάζουν μια νέα Αυτοκρατορία.

Ποιός άραγε θα είναι αυτός ο μελλοντικός αυτοκράτορας για τον οποίο εργάζεται ο κ.Σόρος;
Εμείς θέλουμε να γίνουμε υπήκοοι μια τέτοιας Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας;

Πιστεύετε αυτοί οι κύριοι να εργάζονται για το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής;
Είναι αστείο και αφελές και να το σκεφτεί κάποιος!!!

Είναι ώρα να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ρωσίας και των άλλων χωρών και να διώξουμε το Ιδρυμα Σόρος απο την Ελλάδα.

Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

28 Comments

 1. Ανώνυμος

  4.13===== polu xazos leme.. eleos re file, kleisto kalytera.. anoikse kana biblio. pes sto mpampa k th mama na sou poune ti einai politismos kai paidia.. alla pou na kseroun k daytoi? an hkseran etsi tha souna. ante, kanthn giati spas arxidia filakaki. ante oloi oi eksypnakides edw mesa…

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Ο 15 Απριλίου 2011 6:21 μ.μ. απο την πρεμούρα του απάντησε…"προς ον-θρωποπειδες 15 Απριλιου 2011 4:13 μ.μ." δηλαδή στον εαυτό του!…συνέχισε να γελάς με τα χάλια σου.

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Μπραβο ρε παιδια βρηκατε χωρο για καυγα.
  Εδω η πατριδα βυθιζεται και σεις το χαβα σας.

  Αρθρογραφε,αυτο το κακομορφο αθλιο υποκειμενο,αυτο το τερας της Αποκαλυψεως τι μας το εβαλες
  σε 3 μεριες? για να το δουμε καλα,η γιατι σου αρεσει?
  Μαζοχιστης εισαι?
  Τι να πει κανεις…Τι μερες ζουμε Θεε μου!!

  ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!!
  ΤΕΡΜΑ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ
  ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η Ο Χ Ι??????

  Reply
 4. Ανώνυμος

  προς ον-θρωποπειδες 15 Απριλιου 2011 4:13 μ.μ.

  γιατι να θυμωσω που εμαθες να διαβαζεις;; εχει επιστημονικο ενδιαφερον ο σταδιακος εξανθρωπισμος σου…

  κατσε τωρα και μαθε και τις αλλες αναρτησεις απ'εξω, θα ερθουν απο την εταιρεια προστασιας των "ειδων" για να συνεχισουν τα πειραματα και θα σε βρουν αδιαβαστο…

  (βρισε ρε φιλε, αλλα εγω γελασα με αυτα που απαντας, εχεις χιουμορ δε σου παει το βρισιμο, αντε γεια…)

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Υπάλληλος των Rothchild ε τρομερή εσωτερική πληροφωρηση!! Κερδίζει ευκολ δισεκατομμύρια εις βάρος των λαών και τα χρησιμοποιεί εναντίον αυτών από τούς οποίους τα έκλεψε!!! Αρχηερέας της Νέας Τάξης Πραγμάτων Κολλητός των Παπανδρέηδων και λοιπών Πολιτικών!!!

  Reply
 6. Ανώνυμος

  προς υπάνθρωπο 15 Απριλίου 2011 4:13 μ.μ.
  που ξέρεις ότι είμαι άεργος; άσε που μπορεί να δουλεύεις για μένα.
  Σε χάλασε που το είχα διαβάσει νωρίτερα απο σένα; μην τσαντίζεσαι υπάνθρωπε βαλκάνιε. Και λίγη προσοχή δεν βλάπτει, μπορεί να ξαναεκτεθείς…

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΕΛΛΗΝΕΣ !
  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
  υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
  + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
  ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
  450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
  600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
  Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

  Reply
 8. Ανώνυμος

  οσοι σχολιαζετε αρνητικα τον σορος ειστε για γελια!!!!!
  αν σας προσλαμβανε με 2000 ευρω το μηνα στα μεταλλεια του, θα την κανατε βαβα…. αντε ζωακια… αφηστε τα δηθεν σχολια…. ειστε ετοιμοι να υπηρετησετε τη νεα ταξη……..
  μπεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 9. Ανώνυμος

  ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ?

  Reply
 10. Ανώνυμος

  4:03 Μπραβο γελοιε "ον-θρωπε" θυμηθηκες βλεπω τη γλωσσα των σπηλαιων που μιλαγες μεχρι πρωτινος που σηκωθηκες στα δυο ποδια

  Αντε ξεκολλα τωρα τα μπροστινα σου ποδια απο το πληκτρολογιο να ξυσεις το κουφιο ασκημο κρανιο σου

  Το μονο που απεδειξες με την τελευταια μαλακια που εγραψες ειναι οτι εισαι ενας αεργος που ολη μερα ζει μεσα το ιντερνετ και δεν χανει αναρτηση

  Με τοση αποστηθηση ρε βλημα…πως δε σε βαλανε στα γκινες;;; Οι αλλοι πιθηκοι αποστηθισουν περισσοτερες αναρτησεις;;;;

  Reply
 11. Ανώνυμος

  Μπλεχτηκανε τα μπουτια μας. Ζητω συγνωμη απο τον 3/36 γιατι νομιζα οτι αναφερε εμενα σαν 3/18 (το δευτερο) συν οτι εκανα λαθος αναφερομενος στον 3/27 ενω επρεπε να αναφερομαι στον 3/36 που στην ουσια ανεφερονταν στον πρωτο 3/18 και οχι σε μενα που ειμαι ο 3/18 (το δευτερο).

  Reply
 12. Ανώνυμος

  ACHTUNG! ACHTUNG!
  Ανακοίνωση προς τον αρχιμαλάκα 15 Απριλίου 2011 3:36 μ.μ.

  είμαι ο 3.03 και 3.18 και θέλω να σου απαντήσω στην ερώτηση σου "το κειμενο αναρτηθηκε στις 3:00 και εσυ στις 3:03 το ειχες διαβασει και ειχες γραψει και το σχολιο;;"

  ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ BLOG; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΥΡΙΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ – ΓΥΦΤΕ – ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ;
  Είπες μαλακία και ήταν άκυρη η υπόδειξή σου.

  Το ίδιο κείμενο απο Παρασκευή, Απρίλιος 08

  http://logioshermes.blogspot.com/2011/04/george-soros.html

  Reply
 13. Ανώνυμος

  Σταματηστε να τσιριζετε απο το διαδικτυο
  σαν γκομενες και καντε ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΙ!!
  Πολυ καλα το θετει ο φιλος.
  Αντε καλα και πολλα τα ειπαμε,ωρα για αλλα……
  Δεν υπαρχει και πολυς χρονος,μη νομιζετε…..
  Αυτο που ερχεται,ειναι ΛΑΙΛΑΠΑ!!
  Διαβασα σε προηγουμενο σχολιο για την απαγορευση ελευθεριων και ειναι γεγονος.
  Στο Στρασβουργο εχουν παρθει ηδη αυτου του ειδους οι αποφασεις.
  Δεν θα μπορουμε ουτε να μιλαμε.

  Γιωργος

  Reply
 14. Ανώνυμος

  3:51 υπαρχει και αλλο σχολιο 3:18 πριν απο το δικο σου (το δικο σου μου θυμιζει καποιον παλαιο σχολιαστη)

  Reply
 15. Ανώνυμος

  3/27 εννοειται οτι δεν διαβασα το κειμενο. Εσυ χρειαζεται να διαβασεις το κειμενο για να καταλαβεις τι καπνο φουμαρει ο Σορος ?
  Καταρχην για να με βριζεις σημαινει οτι μαλλον σου εθειξα τα προτυπα..
  Ειπε κανεις οτι ειμαι επαναστατης ?
  Απο που συμπερανες οτι ειμαι αμορφωτος ?
  Σου ειπε κανεις οτι κανω τον παιδονομο ?
  Αυτα φιλαρακι δειχνουν οτι εσυ εισαι αμορφωτος και οχι εγω…Αν δεν συμφωνεις, να επιχειρηματολογησεις κατα αυτων που γραφω…
  Αυτα που γραφω δεν χρειαζεται να τα πιστεψουν γιατι αποτελουν μια αποψη. Την αποψη δεν μπορει να να την πιστεψει καποιος, ή την αποδεχεται ή την καταδεχεται.

  Reply
 16. Ανώνυμος

  ΦΙΛΕ ΜΟΥ 3.18
  ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ
  ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ-ΚΟΜΙΣΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ-ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ!!!
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Π Ο Τ Ε ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΘΝΟΥΣ
  Τ Ε Τ Ο Ι Α ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΔΗΛ.
  ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ, ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!!
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Π Ο Τ Ε ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ
  Π Ο Τ Ε ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
  ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ #ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ
  ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΑ# ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Π Ο Τ Ε ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ,ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ,ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ
  Π Α Ν Τ Ο Τ Ε Ι Ν Η Σ Σ Κ Λ Α Β Ι Α Σ!!!!!!!!

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ Α Ν Α Τ Ρ Α Π Ε Ι
  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ,ΑΝ ΖΗΣΟΥΜΕ
  ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ….
  ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ
  ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Ο Λ Ω Ν ΜΑΣ
  ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ,ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ

  Reply
 17. Κάνε ΕΔΩ ΚΛΙΚ μήπως και Ξυπνήσεις!

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!
  ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ – ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:
  ===============================
  Βιβλίο 1ο:
  – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο.Ε.Α. – ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
  ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΩΧΙΜ-ΝΕΦΕΛΙΜ!

  Βιβλίο 2ο:
  – Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΕ ΜΥΣΤIΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
  Οι ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ Ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!! Τι Μορφές έχουν! Πως να τους ξεχωρίσετε και…
  ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ !!!

  Βιβλίο 3ο:
  – ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΩΛΛΩΝΙΟΙ ΕΛ (τρομάρα μας!!!).
  Συγγραφέας: Λιακόπουλος Δ. Προλογίζει ο Γιώργης Πάλμος.

  Βιβλίο 4ο:
  – ΛΕΜΕ ΝΑΙ, ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ! ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!! Ε ρε, κάτι γλέντια στα μπουζούκια… !!!
  Συγγραφέας: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

  Βιβλίο 5ο:
  – ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
  (Στήνουμε κώλο σε όλους τους Λαθραίους γιατί, είμαστε φιλόξενοι και φιλάνθρωποι!!!).
  Προλογίζει η αλλοδαπή Σύρια Συντρόφισσα ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ. Συγγραφέας: Άννα Σα-Ραγκούση Νταλάρα.

  Βιβλίο 6ο:
  – ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ! ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!
  Συγγραφέας: Μαριάμ Ρεπούση.

  Βιβλίο 7ο:
  – ΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! (εκ βαθέως ανάλυση του επίτιμου διδάκτωρ νομικής και οικονομικών κ. Θ. Πάγκαλου).

  Βιβλίο 8ο:
  – ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΑ 9 + ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
  ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΡΑΓΚΑ!! (Το μυστικό της επιτυχίας τους: Όταν η σάτυρα καλύπτει Μεγαλοεκδότες, Μεγαλοεργολάβους και ξεφτυλίζει κάθε τι Ελληνικό, αμοίβεται αδρά!).
  Συγγραφέας: Άρης Πορτοσάλτε.
  Εκδόσεις: Αλαφούζος και ΣΙΑ Α.Ε.

  Βιβλίο 9ο:
  – MEGA Channel
  20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!
  (Σχόλια και ανάλυση της Όλγας Τρέμη! Προλογίζει ο Νίκος Ευαγγελάτος).

  Βiβλίο 10ο:
  – Η ΑΓΓΛΙΚΗ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
  Λόγοι κατάργησης της Αρχαίας Ελληνικής. Εισαγωγή στα greeklish, σταδιακή κατάργηση της Νεοελληνικής και θέσπιση της αγγλικής ως επισήμου γλώσσας!
  Προλογίζει η Θάλεια Δραγώνα. Συγγραφέας: Άννα Διαμαντοπούλου.

  Βιβλίο 11ο:
  – Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
  Είμαστε απόγονοι του ΑΥΝΑΝ και του ΙΜΠΡΑΗΜ πασσά!
  Προλογίζει ο Πέτρος Τ(σ)ατσόπουλος. Συγγραφέας: Θάνος Βερέμης. Σχολιαζει η Μαριάμ Ρεπούση!
  ————————–
  ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ:
  ΜΟΝΟ 10 ευρώ (+ 100 ευρώ έξοδα αποστολής!).
  ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!
  Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες και τουαλέτες και τηλεφωνήστε τώρα στο 2310521010 !!!
  ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ, είναι η τελευταία εκπομπή!!!
  Δεν ξανακάνουμε άλλη! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

  ================================
  Ο Πρωθυπουργός μας, ο 100% ΕΛΛΗΝΑΣ, Τζέφρυ ΑμερικανοΠολωνοΕβραίος Παπανδρέου
  στα σίδερα της Φυλακής!!
  ΔΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ:
  http://imgur.com/EWuZo
  ================================

  Reply
 18. Ανώνυμος

  3:18 μαλακας γυφτος και ηλιθιος εισαι εσυ αποτυχημενε επαναστατη

  ποτε προλαβες και διαβασες ολο το κειμενο της αναρτησης και εκανες και ειρωνικα σχολια

  το κειμενο αναρτηθηκε στις 3:00 και εσυ στις 3:03 το ειχες διαβασει και ειχες γραψει και το σχολιο;;

  τι νομιζεις ρε βλακα;; οτι ειναι ολοι αμορφωτοι σαν εσενα και χαφτουν τις μαλακιες σου;;;;

  εσυ ρε τσεγκεβαρα τι κανεις;; τον παιδονομο των ιστολογιων;;;;

  Reply
 19. Ανώνυμος

  ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
  Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε!!!!
  ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!
  ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΥΡΡΑΝΟ,ΠΡΟΔΟΤΗ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ
  ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ,ΗΛΙΘΙΟ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ
  ΤΟΝ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ
  ΓΑΠΑ!!!ΤΗΝ Ν Τ Ρ Ο Π Η
  ΚΑΙ ΤΟ Μ Ι Α Σ Μ Α ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!!!!

  Reply
 20. Ανώνυμος

  Δεν φταιει ο Σορος ο γαμοπουστας, φταιει ο καθε ηγετης-αρχηγος κρατους που τον εμπιστευεται. Παραδειγματος χαριν, ο Γαπ, αν χρειαστει να σκυψει και να το φαει απο πισω επειδη του το ειπε ο Σορος, θα το κανει χωρις δευτερη σκεψη και με μεγαλη ευχαριστηση. Μολις δωσει σημα, ολοι η βουλη καθεται σουζα αντι να βγουν και να το λιντσαρουν επι τοπου, οχι εμεις ο λαος, οι ιδιοι οι βουλευτες. Ομως, ολοι αυτοι οι βουλευτες ειναι πουλημενοι, δεν τους νοιαζει για τους Ελληνες, μονο προσωπικο οφελος κοιτανε. Μαριονετες του Σορος. Δηλαδη ρε νεοελληνες προδοτες βουλευτες και κυβερνωντες αυτο θελατε να γινονασταν οταν ησασταν μικροι..?
  Προδοτες και δοσιλογοι και να βαρατε προσοχη στο καθε συμπαιγνιακο κατακαθι του σιωνισμου ?
  Πειτε μου ποιος δεν θα σας υποστηριζε αν τα ειχατε βγαλει ολα στη φορα και περνατε παντα το μερος του Ελληνα και οχι της νεας ταξης πραγματων ??? Εκτος απο προδοτες ειστε και κοτες λυρατες και σιτεμενες, τι τα φορατε τα παντελονια αραγε, εχετε μεσα τιποτα ?
  Οι προδοτες θα πεθανουν συντομα παρεα με τα παρισιτα του Ελληνικου Εθνους.

  Reply
 21. Ανώνυμος

  Είδες που είσαι μαλάκας – γύφτος 3.09; αυτό κατάλαβες; δεν αποκλείεται!
  Το ξαναπάμε; αλλά στο φωναχτό μπας και πάρει μπροστά το λιγοστό μυαλό σου.
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΙ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΔΙΩΞΤΕ, ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΟΒΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  Τό΄πιασες ηλίθιε το νόημα ή να το ανεβάσω σε φωτογραφία στο imageshack;

  (τελικά εσείς οι ακροδεξιοί "πατριώτες" είστε τελείως για τα μπάζα)

  Reply
 22. Ανώνυμος

  …"Είναι ώρα να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ρωσίας και των άλλων χωρών και να διώξουμε το Ιδρυμα Σόρος απο την Ελλάδα"…

  ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΑΙΔΙΑ.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *