Νέο χαρακτηριστικό για το Gmail, πλέον πιο social το email της Google

Η Google παρουσίασε στο κοινό μία νέα μονάδα (widget) για το Gmail το οποίο δίνει έναν πιο social χαρακτήρα στην υπηρεσία. Ουσιαστικά, προσθέτει στο πλευρικό πάνελ (δεξιά πλευρά της οθόνης) πληροφορίες σχετικές με τα άτομα που επικοινωνείτε.
Τι ακριβώς είναι αυτό το widget; Στη δεξιά πλευρά της οθόνης του Gmail, όπως προαναφέραμε, θα εμφανίζεται η φωτογραφία του ατόμου με το οποίο συνομιλείτε. Επιπλέον, θα υπάρχει μία σύντομη παράγραφος συνοψίζοντας το τελευταίο email που λάβατε, θέματα από τα μηνύματα του περασμένο μήνα, ένα συνοπτικό ημερολόγιο και….
έγγραφα που έχει δημιουργήσει πρόσφατα το άτομο αυτό.
Αν κάνετε ομαδική συνομιλία μέσω email ή Google chat, όλοι οι συμμετέχοντες θα εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά, και πάνω από αυτούς θα υπάρχουν εικονίδια που επιτρέπουν διάφορους τρόπους επικοινωνίας μαζί τους, όπως chat, email, ημερολόγιο και τηλεφωνικές κλήσεις.
Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του email της Google.
Πώς σας φαίνεται το νέο widget για το Gmail σαν ιδέα; Πιστεύετε ότι μαρτυράει τη στροφή της εταιρείας στα social media και αποτελεί προάγγελο για κάποιο Google Facebook;

http://www.gugoo.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *