Προσοχή στους απατεώνες που σας τηλεφωνούν για να μπείτε “ΔΩΡΕΑΝ” στον “Επαγγελματικό Οδηγό” της Google

Είναι τρομεροί πωλητές, έχουν απίστευτο θράσος και φυσικά είναι απατεώνες….

Δυστυχώς όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι οι επαγγελματίες που πέφτουν θύματα των επιδέξιων απατεώνων, που φροντίζουν με έντεχνο τρόπο να παίρνουν μικροποσά από πολλούς επαγγελματίες, οι …..
οποίοι δεν είναι και τόσο σχετικοί με το διαδίκτυο….

Δείτε λοιπόν τι μας κατήγγειλε ένας επαγγελματίας της Λαμίας, ο οποίος αγανάκτησε από τα πολλά και πιεστικά τηλεφωνήματα των απατεώνων, το θράσος των οποίων ξεπερνά κάθε όριο, αφού έφτασαν σε σημείο να τον απειλήσουν και με πρόστιμο αν δεν εγγραφεί στον Επαγγελματικό Οδηγό τους, με το αζημίωτο φυσικά….

«Στην αρχή με πήραν και μου είπαν ότι το κατάστημά μου έχει επιλεγεί μέσα στα καλύτερα 10 στη Λαμία, για την κατηγορία του, και ότι χωρίς κανένα κόστος θα με καταχωρούσαν στον Επαγγελματικό Οδηγό της Google.

Όταν με ξαναπήραν για να μου ζητήσουν τα στοιχεία, μου είπαν ότι υπάρχει κάποια αμοιβή, όχι για αυτούς αλλά για την Google η οποία ήταν περίπου 49 ευρώ μαζί με τα έξοδα της αποστολής για την Courier, αφού η αίτηση εγγραφής θα γινόταν μέσω μιας φόρμας που θα ερχόταν με Courier, στην οποία θα έδινα.

Όταν τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι, άρχισαν να γίνονται πιεστικοί. Με πήραν πολλές φορές τηλέφωνο και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να μου πουν ότι είναι υποχρεωτικό να κάνω την εγγραφή, διαφορετικά θα έχω πρόστιμο 80 ευρώ!!! που θα μου έρθει μέσω του λογαριασμού τηλεφώνου μου. Τους είπα να μην με ξαναενοχλήσουν και τους το έκλεισα. Φυσικά τηλεφωνούσαν με απόκρυψη. »

Έχετε λοιπόν το νου σας γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σκαρφίζονται οι απατεώνες εκεί έξω για να βγάλουν “μεροκάματο”

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *