Το Google Earth δείχνει για Τουρκικό έδαφος το Καστελόριζο!

Για την ακρίβεια θέλει να αφήσει και Έλληνες και Τούρκους ευχαριστημένους… Έτσι αν κάνετε αναζήτηση για το νησί με ελληνικούς χαρακτήρες θα φανεί κανονικά ως ελληνικό νησί. Κάνοντας όμως αναζήτηση για το Καστελόριζο με λατινικούς χαρακτήρες (kastelorizo) αυτό ξαφνικά “μετακομίζει” στην Τουρκία!
Το γεγονός αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί ένας….
ξένος θα κάνει αναζήτηση για το νησί με λατινικούς φυσικά χαρακτήρες και όχι με ελληνικούς… Με λίγα λόγια η “κυρία” Google προσπαθεί να περάσει την εντύπωση στην υφήλιο πως το Καστελόριζο ανήκει στην Τουρκία.
Και άντε να πείσεις τα παιδάκια από το εξωτερικό που βρήκανε στο “έγκυρο” Google Earth, πως το Καστελόριζο είναι νησί της Τουρκίας, ότι κάνουν λάθος!
Υ.Γ- Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω υπουργός εξωτερικών!

www.trupokarudos.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αντί να πιέσουμε την Google να δείξει Ιμβρο και Τένεδο ελληνικά καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Η άμυνα μάθαινα στη σχολή Μου είναι μια προσωρινή κατάσταση με σκοπό την επίθεση. Εδώ έχει γίνει κανόνας η υποχώρηση. Ποιός θα το κάνει όμως ο Δρούτσας; ή μήπως ο ΓΑΠ. Εδώ απαγορεύεται χρόνια τώρα στο στρατό να ακουστούν συνθήματα κατά της τουρκίας. Ως πότε θα ανεχόμαστε τους ανθέλληνες στην εξουσία; Τόσοι πολλοί συμπολίτες μας είναι λοιπόν βολεμένοι; Δηλαδή πρέπει να χυθεί αίμα για να ταρακουνηθούμε;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *